https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Med velikonočnimi prazniki do 20 °C

26.03.2018 ob 6:05  

Vreme se bo v  prihodnjem tednu otoplilo. Temperature se bodo gibale med 15 in 20 °C. S premikom ure smo se torej popolnoma poslovili od zime. Od petka do ponedeljka se bodo temperature dvignile na okoli 15 °C, v soboto in nedeljo pa se lahko v posameznih krajih temperature dvignejo do 20 °C. 

In kakšno bo vreme za praznike v Pomurju? V Murski Soboti bo konec tedna delno sončno. V petek bo delno oblačno do pretežno jasno, v soboto bo prevladovalo deževno vreme. V nedeljo bo delno oblačno, v ponedeljek bo že več sonca in popoldne spet nekaj oblačnosti.

V Lendavi bo v petek zjutraj delno oblačno, popoldne pretežno jasno. V soboto bodo posamezne plohe, popoldne rahel dež. V nedeljo zjutraj bo delno oblačno, popoldne pa spet rahel dež. Ponedeljek bo delno oblačen.

V Ljutomeru bo v petek pretežno oblačno, padavine bodo predvsem ponoči. V soboto zjutraj so možni nalivi, čez dan se bo okrepil veter (30 km/h) in padavine bodo ponehale. V nedeljo bo pretežno oblačno, le zjutraj so možne padavine. V ponedeljek bo vetrovno in jasno vreme.

V Gornji Radgoni bo v petek zmerno oblačno. Padavine se bodo iz petka na soboto razširile in bodo možne tudi v soboto čez dan. V soboto bo pihal veter do 30 km/h. Proti večeru in ponoči padavin ne bo. V nedeljo bo čez dan deževalo, proti večeru pa se bo spet zjasnilo. V ponedeljek bo jasno in vetrovno, hitrost vetra od 20 do 30 km/h. 

 Snega ne bo več. 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.