https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Koncert HELP! A Beatles Tribute - ODPADE!

Kdaj: Sobota, 07.04.2018 ob 19:00

Kje: Lendava, pin Knjižnica - Kulturni center Lendava

Koncert Help! - A Beatles Tribute odpade

Spoštovani,
obveščamo vas, da koncert Help! - A Beatles Tribute načrtovan 7. aprila 2018 odpade. V kolikor ste kupili vstopnico vas prosimo, da se oglasite na blagajni Gledališke in koncertne dvorane Lendava. Hvala za razumevanje!
Organizatorji

Beatlemania prihaja v Knjižnica - Kulturni center Lendava/Lendvai Könyvtár és Kulturális Központ! Preživite nepozabno noč hitov največje skupine vseh časov v izvedbi Help! A Beatles Tribute!
Cena vstopnice: 9 €, za dijake in šolarje 7 €.
Prodaja vstopnic na blagajni KKC Lendava.

FB: https://www.facebook.com/pg/helpabeatlestribute
WEB: http://www.helpabeatlestribute.com/

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.