https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Zapojmo v Dolini - 8. srečanje ljudskih pevcev in godcev

Kdaj: Sobota, 12.05.2018 ob 19:00

Kje: Dolina, Vaško gasilski dom Dolina

Kulturno turistično društvo Dolina vabi na prireditev

ZAPOJMO V DOLINI - 8. SREČANJE LJUDSKIH PEVCEV IN GODCEV, V SOBOTO, 12.5.2018 OB 19.00 URI V PROSTORIH VAŠKO- GASILSKEGA DOMA V
DOLINI.

Nastopali bodo: Pevke KTD Dolina "Žlahtna kapljica", Živa Žalik iz Doline, Ljudske pevke Vrtnica iz Beznovec, Iztok Lang iz Vaneče, Mörski godci iz Petanjcev, KUD Petofi Sandor iz Domanjševcev, Gabrški mantraši iz Gaberja, KTD Lipa Vadarci, Donko Olga in Anton KD Ferdo Godina iz Gornje Bistrice in Oldteimer EKO BEND iz Štrigove- Hrvaške.

Sledi druženje ob glasbi. 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.