https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

FOTO: Na dobrodelni »bitki« v peki nabodal zbirali za otroke

 

V nedeljo, 27. maja 2018, so v Spodnjem Dupleku, pri gostilni Valerija priredili že 3 “bitko” v peki nabodal. Organizator dogodka je bilo društvo Zvezdni otroci. V ustvarjanju najboljšega nabodala, sta se pomerili dve VIP ekipi – ženska in moška.


Svojo oceno je ekipam podala tričlanska žirija, ki je ocenjevala okus in izgled jedi na krožniku. Izkupiček celotne prireditve bo šel v prid pomoči otrok, ki potrebujejo zdravljenje v tujini.

Žensko ekipo so zastopale Tara (nekdanja pevka skupine Karma), Anita Gošte (voditeljica na radiu Aktual), Špela Hojnik (model in udeleženka resničnostnega šova Kmetija), Saška (pevka zasedbe Skater), Nuše Rojs (pevka) in Staša Berus (voditeljica na radiu Pohorje).

Moško ekipo, ki je na koncu tudi zmagala, pa so zastopali Darko Klemen (prvi zmagovalec šova Masterchef Slovenije), Darus Deespot (pevec in tekstopisec), Damjan Murko (pevec), Jan Knez (pevec), Dejan Kaloh (publicist) in Samcy (zasedba Skater).

Prireditev sta povezovala Tina Jambrošič in Miro V. Kodrič, za zabavo pa sta poskrbela Staša Mohorko in Klemen Rožman. Na prireditvi je potekala tudi predstavitev knjige “Srečen je, kdor zares živi,” avtorjev Darje Kebe in Iva Mojzerja.

Foto: Slavko Kavaš

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.