https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Huda ura dosegla Pomurje, voda tudi v murskosoboškem urgentnem centru

08.06.2018 ob 21:30  

Neurje s točo in močnimi nalivi je danes zvečer doseglo Pomurje. Iz sosednje Hrvaške prihajajo k nam nove nevihte. Noč bo tako še burna.

Padala toča, veter ruval drevesa, voda poplavlja kleti

O vetrolomu poročajo iz Murske Sobote, Lendave, Dobrovnika, Veržeja, Velike Polane, Turnišča, Križevec pri Ljutomeru, Beltincev, Cezanjevcev in Podgradja.

Ob 20.45 se je v Rajh Nade ulici v Ljutomeru drevo podrlo čez cesto. O dogodku je bilo obveščeno Pomgrad cestno podjetje.

Ob 21.30 so v Črenšovcih intervenirali gasilci PGD Črenšovci, ki so odstranili drevesa s cestišča in s tem omogočili dostop do 20-ih skavtov.

Ob 21.13 so v Gomilicah, občina Turnišče, gasilci PGD Gomilice prekrili razkrito streho stanovanjske hiše.

Fotografija iz okolice Murske Sobote.

Fotografije prihajajo iz Bakovcev

Zaradi močnejših nalivov nam ponoči preti nevarnost poplav!

Kot poroča portal Neurje.si, je danes na območju vzhodne Slovenije in severne Hrvaške že neverjetnih več kot 28.000 udarov strel. Število pa se bo ponoči še povečalo, saj je dejavnih še nekaj nevihtnih celic in še vedno prihajajo nove iz Hrvaške.

Ponoči bo predvsem nevarnost poplav in povečanih hudournikov zaradi močnejših nalivov in večje količine dežja. Umiritev dogajanja se pričakuje v drugi polovici noči in jutri dopoldan.

Voda tudi v murskosoboškem urgentnem centru.

 Foto: murskosoboška bolnišnica

Fotografija z Goričkega

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

Kako je pri vas? Pošljite nam fotografije na urednistvo@pomurec.com

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2018 ob 23:00 Tomi Kolmanič gost

      Se vpraša ,zakaj vedno nekaj ni vredu v Javnih ustanovah? Kdo so nadzorni ,ki podpišejo vsa dovoljenja in in ostale papirje o kvalitetno izvršenih delih ?Kdo je prevzel vse to?

      25 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2018 ob 9:12 gost

        Ali se vpraša kdo zakaj je lažje šinfati kot pa pomagati. Ali vpraša kdo zakaj za božjo voljo so vsak dan razna neurja, veter toča,velika vročina, suša itd. Ali se Kolmanič sprašuješ kaj pa sem jaz osebno k temu pripomogel.

        4 10 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2018 ob 0:06 gost

      hvala bogu ka nej bilao nikoga v ambulantaj,pa ka ste vsi dobro!!!znan je bilao kak v kakšon apokapitičnon filmi,držte se urgentna ekipa!!

      21 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2018 ob 12:24 šerblin gost

        0:06 ....... Nikogar ni bilo .Pa če bi bil bi vsaj bil takoj deležen pomoči ,ker drugače čaka človek po nekaj ur na vrsto .T

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2018 ob 12:28 Obligacijski zakonik gost

      Tako se to vse zida, ko plača država oziroma davkoplačevalci! Kvaliteta je poden od podna! Milijoni so šli za vse te urgentne centre. In sedaj vidimo, kako so jih naredili. Na primorskem so še cevi pomešali. Glavno, da se močno kasira in najslabše naredi. Gradbinci in vsi njihovi prijatelji, ki so zraven pa velike dobičke, da z njimi spet kupujejo in zidajo. Sedaj bi si bolnišnica morala najet dobre odvetnike, ki se spoznajo na pogodbeno pravo in imajo obligacijski zakonik v malem prstu, da enkrat dokažejo gradbincem, kako slabo kvaliteto imajo. Veliko je takih in podobnih zadev, kjer se dela za javni sektor in je plačnik država ali občina. Enkrat bo nekje treba začeti. Tudi projektanti imajo tukaj svojo vlogo, da o nadzoru ne pišem, ker je poglavje zase. Slovenistan!!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2018 ob 17:39 gost

      Zato pa stare stranke, SDS. SD. DESUS namesto dabi skupili skupaj IN POPRAVILI SVOJE ŠKODE V 27 LETIH, raje umaknejo riti (SD, Desus) in se pridružijo novim, ki so prav tako eno veliko sranje, vidimo zdravstvo 28 let. Seveda pa vsi plačijemo, tudi tisti, ki od države ne kasirajo NITI CENTA, MORAJO PA V TRGOVINI ZA TAKA SRANJA, kjer polovica denarja gre v žepe gradbenikom in mafiji, ki nadzira gradnje, PREKO DAVKA NA KRUH MLEKO ŽEMLJO ITD. PLAČATI TEM LOPOVIM.Podenj od podnja, to si volimo 28 let, vsaka čast Drnovšku in Jelinčiču, vse ostalo nula od nule. Krambergerja so pa itak "zriktali2.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.06.2018 ob 20:11 gost

      A so prišli mogoče pomagat čistit Korošec,Maček Lipičeva in Grabar ?

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.06.2018 ob 22:44 gost

      V danasnjih casih pa je zelo tezko dobiti dobrega mojstra, zato pa prihaja do taksnih zadev!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.06.2018 ob 10:46 čardaš gost

      BOLNICA ........... Mogoče samo gledat,kak so delavci delali .

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.06.2018 ob 15:36 gost

      Zemljarič bo vse uredil

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.