https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Moja ideja, moja prihodnost: Vabljeni na delavnico Kako analizirati trg in preveriti podjetniško idejo za zagon socialnega podjetja

10.11.2017 ob 8:30  

Mladi, ki želijo razviti svoje ideje, izdelajo poslovni načrt, katerega del je tržna analiza. Z njo se bodo srečali in jo spoznali mladi udeleženci projekta Moja ideja, moja prihodnost (Erasmus+). V okviru živega laboratorija se mladi na mesečnih delavnicah spoznavajo s socialnim podjetništvom, izpopolnjujejo znanje in razvijajo svoje ideje iz dotičnega področja.


Skupaj z mentorji si bodo na delavnici pobližje ogledali kateri so cilji poslovnega načrta socialnega podjetja, kakšne potrebe mora vzpostavljen načrt vsebovati in katere odločitve je potrebno sprejeti, da bodo koristne v prihodnosti.

Delavnica se bo nadaljevala v smeri tržnih analiz, ki so med ključnimi elementi uspešnega poslovnega načrta. Udeleženci se bodo naučili kako izvesti tržne raziskave, kako zbirati podatke in biti kritični pri ustvarjanju poslovnega modela. Soočili se bodo tudi s pravilno interpretacijo pridobljenih/zbranih podatkov s pomočjo SWOT in PEST analize.

Sklop delavnic se bo nadaljeval tudi v prihodnje, saj projekt traja vse do meseca aprila 2018.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.