https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Punk weekender v Gornji Radgoni predpriprava za Punk Rock Holiday v Tolminu

Gornja Radgona, 05.08.2018 ob 10:30  

Od 3. do 5. avgusta v Gornji Radgoni poteka PunkRock Weekender - PRH 1.8 Warm Up Party. Dvodnevni prireditev organizira KUD Bunker in GRHC Booking v sodelovanju z Mladinskim centrom Gornja Radgona. V sklopu PUNK WEEKENDER je bil v soboto Punkrock piknik, Akustični sešen (vzemi kitaro, "špilaj") ter večerni koncert z glasbeniki iz Španije, Francije, Italije in Slovenije.

Skupina iz Valencije, BATES MOTEL preigrava Punk rock, Melodic Hardcore, Skatepunk ter Hardcore. Člani skupine so Fran na saksofonu, Sergio na električni kitari, Bruno na električni kitari, Ángel na klasični kitari in Guille na bobnih. Skupino PINK FLAMINGOS iz Le Havre (Francija) sestavljajo, Bertrand na kitari in vokalu, Jiel na basu in vokalu ter Renaud na bobnih in vokalu. Skupina iz Milana, THE ENTHUSED je sestavljena iz članov ciodo - chicco - giulio - ferro.

Slovensko glasbeno punk rock sceno je v prostorih Mladinskega centra Gornja Radgona zastopala skupina POTATO MUSHROOM iz Radencev. Člani skupine so Šnita na bobnih, Patrik na kitari in Mario na bobnih.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.