https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Poletni judo tabor privabil več kot 100 otrok iz Prlekije

25.8.2018  

Tudi to poletje so v Ljutomeru s pomočjo sofinanciranja Fundacije za šport organizirali Poletni judo tabor za otroke. Od 13. avgusta do 17. avgusta 2018 so se tabora udeležili letniki 2006 in starejši. Ta teden poteka tabor za mlajše judoiste (letnik 2011-2007). 


Skupno se bo tabora udeležilo več kot 100 otrok. Razdeljeni so po skupinah na različnih lokacijah. V športni dvorani ŠIC Ljutomer so se mladi učili veščin juda, družili na bližnjih igralih ter razgibavali v parku 1. Slovenskega tabora. 

Na območju Prlekije deluje pet društev: Judo klub Juršinci, Judo klub Križevci pri Ljutomeru, Judo klub Ormož, Športno društvo Prleška judo šola in TVD Partizan Ljutomer, judo sekcija. Vse skupaj povezuje Prleška judo zveza. Zavzemajo se za dvig kakovosti juda in judoistov ter športa na splošno in sodelujejo pri izvajanju programov športne vzgoje otrok in mladine. Slednje se odraža tudi na številnih tekmovanjih, kjer mladi judoisti iz Prlekije dosegajo lepe rezultate. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.