https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

10. nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal JKP Püngrad Bodonci

Kdaj: Sobota, 25.08.2018 ob 20:30

Kje: Bodonci, Igrišče ŠD Bodonci

10. NOČNO GASILSKO TEKMOVANJE ZA PREHODNI POKAL JKP PÜNGRAD BODONCI, bo v soboto 25.08.2018 s pričetkom ob 20.30 uri na igrišču ŠD Bodonci v Bodoncih.

Tekmovanje bo potekalo v kategoriji ČLANI in ČLANICE. Tekmovalna disciplina: - vaja z MB, suha izvedba (gasilske in gasilsko športno tekmovalne discipline CTIF, izdaja 2013; stran 112) - met torbice v začrtani krog (mečejo štirje tekmovalci) Dodatno število točk na leta se ne upošteva! Osebna oprema po predpisih GZS. Opremo pripravi organizator. Tekmovalne enote bodo nagrajene s pokali in spominskimi priznanji. Najboljši v obeh kategorijah pa prejmejo še prehodni pokal.

Prijave pošljite do 24.08.2018 po elektronski pošti: vlado.vlaj@siol.net Možna prijava tudi na dan tekmovanja pri komisiji do 22:00 ure. Vrstni red prijav bo hkrati tudi vrstni red tekmovanja. Informacije in prijave so možne tudi po telefonu 031-317-953 (Vlaj Vlado) Tekmovanje bo ob vsakem vremenu. Za glasbo in zabavo do jutranjih ur bo poskrbela glasbena skupina PLAMEN in NATALIJA VERBOTEN.

NA POMOČ! UPRAVNI ODBOR PGD BODONCI

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.