https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

FOTO: Prvošolčki na OŠ III Murska Sobota zakorakali v prvi šolski dan

Murska Sobota, 3.9.2018  

Ponedeljek, 3. september 2018, je prav poseben dan za vse prvošolčke, ki danes naredijo prvi korak čez šolski prag.

Poletne počitnice so se končale, in za 257.369 slovenskih šolarjev se danes začenja novo šolsko leto. Med njimi je 184.169 učencev osnovnih šol in 73.200 učencev srednjih šol. Prvič bo šolski prag prestopila 21.874 učencev. Vrata srednjih šol pa bo prvič prestopilo 19.600 dijakov. 

Na Osnovni šoli III Murska Sobota, so danes, 3. septembra, ob 10. uri, v športni dvorani pripravili sprejem novih učencev 1. razreda. Zbrane sta nagovorila ravnateljica Osnovne šole III Murska Sobota Sonja Čerpnjak in župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek. 

Več fotografij v spodnji galeriji... 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2018 ob 14:09 gost gost

      kak se je pa ta oblekla boug mi pomagaj

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2018 ob 17:31 gost

      Ka si nori , kak so oblečene te učiteljice , samo še tiste klasične trajne jim manjkajo ali pa kakšna kvalificirana lutkarica in knjižničarka , ja , ja

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.