https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nova okrepitev Mure?

Murska Sobota, 16.10.2018  

Treningom NŠ Mura se je pridružil 24-letni Armin Ćerimagić, nekdanji mladinski reprezentant Bosne in Hercegovine.

24-letni Armin Ćerimagić, ki prihaja iz Sarajevega, bo do petka na preizkušnji pri NŠ Mura. Svojo nogometno pot je začel pri Železničarju, potem pa je odšel v belgijski klub KAA Gent in v belgijski klub Eendracht Aalst. Svojo nogometno pot je nadaljeval na Poljskem, kjer je igral za Gornik Zabrzee in GKS Katowice. Pri poljskem Gorniku v prvi ligi je odigral 22 tekem in dosegel 1 zadetek, pri poljskem drugoligašu GKS Katowice pa je odigral 33 tekem in dosegel 2 zadetka.

Od poletja naprej je Armin Ćerimagić prost igralec, igra pa na levem krilnem položaju. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.10.2018 ob 15:04 Gost gost

      Jebeš krilo rabimo napadalca. Pa na levi strani mamo Bobičanca

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.10.2018 ob 15:47 Deni gost

      Če ke prišo na probo nemre biti bouk zna,vse ka odi na probo nema renomeja,niti nema neke statistike,nemrs biti neka igračina,zame mora biti tujec boljši od najboljšega domačoga igralca,te je okrepitev,ovači je samo igralec na plačilni listi,če je okrepitev,more biti takoj v udarni postavi,nej ka de na klopi sedo,pa ga plačuvali...tou meni neje všeč

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2018 ob 12:27 Mura je večna gost

      Deni tou si fajn napijso, samo za kvalitetnoga tujca trbej meti dosta pejnez. Mura višek pejnez nema, zatou trbej najti najboukše rešitve v okviru zmožnosti.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.10.2018 ob 13:27 Vedno Mura gost

      Ne zgleda kaj boljsa izbira za napadalca..Bobi je profesor za njega..Ce je v 55 tekmah dosegel beri in pisi 3 gole je to bolj bogo..Rabimo res top strelca keri ne gresi kao Horvat-Marosa..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.