https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Z Instagram foto natečajem do vikenda v termah

19.10.2018 ob 13:00  

Slovenska turistična agencija (STO) je objavila Instagram fotografski natečaj s katerim spodbujajo k čim večjemu številu objav in deljenju najboljših foto motivov iz vzhodnega dela Slovenije, z namenom odkupa fotografij.

Atraktivne fotografije želijo pridobiti predvsem iz desetih vodilnih destinacij Termalne Panonske Slovenije (Pomurje, Podčetrtek, Ptuj, Rogaška Slatina, Laško, Dobrna, Celje, Velenje, Dolenjska, Čatež in Posavje) ter mesta Maribor z okolico.

Z natečajem želijo spodbuditi radovednost in željo uporabnika do te mere, da začne razmišljati o Termalni Panonski Sloveniji in Mariboru kot primerni turistični destinaciji za obisk.

Kako sodelovati?

Če imate kakšno primerno čudovito fotografijo z območja Termalne Panonske Slovenije oziroma Maribora jo objavite na svojem Instagram profilu s pripisom #ifeelsLOVEenia in #natecajSTO. V kolikor objava ne bo vsebovala ene od obveznih ključnih besed, ne bo sodelovala v končnem izboru za odkup in za posebno nagrado. Natečaj je objavljen od 27. septembra do 30. oktobra 2018.

Sodelujete lahko tudi tako, da enostavno pripišete omenjena hashtaga morebitnim že objavljenim fotografijam iz Termalne Panonske Slovenije na vašem Instagramu. Zaželeno je tudi, da avtor na objavi zapiše lokacijo posnetka.

Kakšni so ostali pogoji sodelovanja?

Na fotografiji mora biti prikazan širši posnetek narave ali urbanega okolja na območju Termalne Panonske Slovenije in Maribora. Fotografija mora biti avtorsko delo uporabnika, posneta v letu 2018 v pokončnem ali kvadratnem formatu. Biti mora avtentična ter izražati naravno in resnično stanje. Ne sme vsebovati nadpisanih grafik, ilustracij ali drugih nadpisanih elementov. Na fotografiji mora biti uporabljena barvna skala naravne palete barv, brez uporabe posebnih filtrov na način, da je dosežena pretirana nasičenost fotografij, ki bi posledično povzročila nenaravne in nerealistične posnetke.

S sodelovanjem lahko osvojite vikend paket v Termah 3000

Izmed vseh sodelujočih fotografij bo natečajna komisija izbrala do 50 najboljših fotografij, ki jih bo STO za nadaljnjo uporabo pri promociji Slovenije kot turistične destinacije odkupila po enotni ceni. Avtorji izbranih najboljših fotografij bodo po zaključenem natečaju tudi sodelovali v žrebu za posebno nagrado. To je vikend paket za dve osebi v Prekmurski vasi Ajda, ki ga podarjajo Terme 3000 – Moravske Toplice.

Javni natečaj bo objavljen od 27. septembra do 30. oktobra 2018. Natečajna komisija bo izvedla izbor fotografij najpozneje 8. novembra 2018, avtorji izbranih fotografij pa bodo obveščeni najkasneje do konca novembra.

Kateri so najbolj zaželeni motivi?

Aktivni oddih v naravnem okolju, ki vključuje udejstvovanje in uživanje v svobodi gibanja, v gozdovih, ob in v vodi, peš, na kolesu, v dolinah ali hribih, vedno pa v stiku z naravo in raziskovanju njenih danosti.

Doživetja v urbanih središčih in doživetja kulture, ki vključujejo festivale, prireditve, muzeje, arhitekturo, zgodovinska mestna jedra itd.

Oddih v naravnih zdraviliščih in termah, ki vključuje številne možnosti, ki jih ponujajo slovenska zdravilišča, od vodnih aktivnosti do welnessa in selfnessa.

Gastronomske posebnosti, ki vključujejo motive tradicionalnih slovenskih jedi in druge sodobne kulinarične pristope ter prikaz vzdušja v povezavi z astronomskimi doživetji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2018 ob 13:22 DEBELI FUKJENEC gost

      TRUPLO kot nalašč zate. Imaš dar za te stvari. Izkoristi ga. Dolgo se nisi oglasil. Upam, da je vse v redu s tabo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.