https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vabilo na predstavitev Podeželskega turistično informacijskega centra in promocijo turistične ponudbe območja LAS Goričko

13.11.2018 ob 7:00  

V 1. nadstropju Dvorca Rakičan je na novo vzpostavljena turistična infrastruktura za trajnostno destinacijsko območje, ki ima obliko turistično informacijskega centra oz. središča za obiskovalce za promocijo turistične ponudbe na podeželju, kjer bo zbrana vsa turistična ponudba na območju LAS Goričko, pri čemer bo poudarek predvsem na ohranjanju ter promociji naravne in kulturne dediščine, naravi prijaznega turizma in povezovanju ponudnikov iz različnih segmentov.

V torek, 20. novembra 2018, od 10. do 13. ure bo v RIS Dvorcu Rakičan (Lendavska ulica, 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota) potekala predstavitev PTIC-a in območja LAS Goričko s turistično ponudbo. Predstavitve bodo ob 10, 11. in 12. uri. Obiskovalce čaka tudi interaktivno presenečenje doživetij območja LAS Goričko.

Aktivnost se izvaja v okviru projekta Podeželski turistično informacijski center (PTIC), ki je sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Dogodek je brezplačen.

Vabljeni!

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.