https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Bo za vikend snežilo tudi v Pomurju?

12.12.2018 ob 9:45  

Po napovedih vremenoslovcev ARSO se po nekoliko višjih temperaturah v preteklih dneh, sedaj vendarle obeta ohladitev. Nas v tem vikendu čaka kaj sneženja tudi v Pomurju?

Za vikend ohladitev z možnim sneženjem do nižin

Po tem, ko smo sredi novembra že dočakali prvi letošnji sneg tudi v Pomurju, se je v zadnjem obdobju spet nekoliko otoplilo. Tako smo bili v preteklih dneh v nekaterih delih države ter tudi v Pomurju, deležni prijetnih dnevnih temperatur za ta letni čas, tudi okoli 10 °C. A po napovedih vremenoslovcev ARSO je za ta vikend na vidiku sprememba vremena, ohladitev z nižjimi temperaturami in možnim sneženjem tudi do nižin.

V četrtek bo v južni in osrednji Sloveniji že začel naletavati sneg

Kako pa bo z vremenom danes  in v prihodnjih dneh? Danes bo v zahodnih krajih pretežno jasno, drugod bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem okoli 10 °C. Ponoči se bo postopno pooblačilo, na Primorskem bo začela pihati šibka burja. Zjutraj bodo temperature od -6 do -1, na Primorskem malo nad 0 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, predvsem v južni in osrednji Sloveniji bo občasno naletaval sneg. Na Primorskem pa bo pihala šibka do zmerna burja. Temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 6 °C.

Vir: ARSO

V petek se bo sneženje okrepilo in zajelo večji del Slovenije

Danes bo v krajih zahodno od nas jasno, drugod bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Jutri se bo od juga povsod pooblačilo. Ponekod v notranjosti Hrvaške bo rahlo snežilo, ob severnem Jadranu se bo krepila burja.

V petek bo na Primorskem deloma jasno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo oblačno, sneženje se bo popoldne in zvečer od juga nekoliko okrepilo in zajelo večji del Slovenije (Vir: ARSO). V soboto zjutraj bo rahlo sneženje ponehalo tudi na severovzhodu, čez dan se bo od zahoda jasnilo. Na Primorskem bo še pihala burja.

Bomo letos le dočakali bel Božič?

Verjamemo, da predvsem najmlajši pa tudi nekateri odrasli že nestrpno čakajo na prihod zime in sneženja ter s tem povezanim veseljem in doživetji zunaj na snegu ali smučiščih. Glede na aktualne napovedi vremenoslovcev pa bo na kakšno večjo pošiljko snega, kot kaže, potrebno še počakati.

Ker nas pa do Božiča ločita le še dobra dva tedna se marsikdo že sprašuje ali bomo letos vendarle dočakali bel Božič?

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2018 ob 10:58 77 gost

      Ha,ha,ha....................božiček de pa hodil v kratkih hlačah,na mesto sak pa avtomobil z odprto streho.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.12.2018 ob 21:17 palčki gost

      božič se piše z malo začetnico

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.12.2018 ob 14:38 gost

      6[Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnjo stran in začnitee sv0je delo .... ..... >>>>>> http://www.Internet43.Com

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.12.2018 ob 22:46 laik gost

      verjetno največje smučišče imamo v Pomurju, na ravnici Beltinci -Ödranci, samo traktore rabimo, da bodo vlekli smučarje, hi, hi, hi, hi,,,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.