https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vinjen voznik brez veljavnega vozniškega dovoljenja povzročil nesrečo

Murska Sobota, 12.12.2018 ob 10:17  

Včeraj, 11. decembra 2018, malo po 17. uri se je v naselju Vanča vas zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov.

Na kraju prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zapeljal levo in trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil voznice. Nato je voznik zapeljal na dvorišče stanovanjske hiše, kjer je poškodoval živo mejo, žično ograjo in betonske sohe. Preizkus alkoholiziranosti pri vozniku je pokazal 0,71 mg/l alkohola. Odrejen in opravljen je bil strokovni pregled. Voznik je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pri sebi ni imel dokumentov od vozila.

Zoper voznika osebnega avtomobila bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu. Oba udeleženca prometne nesreče sta bila lažje telesno poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2018 ob 14:39 gost

      6[Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnjo strann in začnite svoje delo .... ..... >>>>>> http://www.Internet43.Com

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.