https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

FOTO in VIDEO: Prometna nesreča pred naseljem Bogojina

Bogojina, 14.12.2018 ob 19:00  

Nova nesreča na pomurskih cestah. Na cesti, ki povezuje Mursko Soboto in Lendavo, se je okoli pol petih popoldan, malo pred krajem Bogojina zgodila prometna nesreča, zaradi česar je prišlo tudi do daljšega zastoja vozil na tem odseku. Prav tako je zaradi nesreče cesta zaprta za promet. Več informacij o materialni škodi ali poškodovanih še čakamo.  

Zastoji, cesta zaprta za promet

Ker je že čez dan začelo snežiti tudi v nižinah Pomurja, popoldan pa se je sneženje še okrepilo, se je sneg pričel oprijemati cestišča in tako poslabšal vozne razmere na cestah. Prometna nesreča se je zgodila sicer na daljši ravni in pregledni cesti pred krajem Bogojina. Tako je verjeten razlog za prometno nesrečo sneg, ki se je pričel oprijemati cestišča ter najverjetneje neprilagojena hitrost vozil.

Na kraju nesreče policisti in reševalna vozila

Na kraj so nekaj minut po prometni nesreči že prihiteli policisti, reševalna in ostala intervencijska vozila. Več informacij o poškodovanih, materialni škodi in vzrokih za prometno nesrečo zaenkrat še ni znano.

Videoposnetek prometna nesreča - Bogojina 14.12.2018

Ob napovedi sneženja policisti znova opozarjajo na previdnost v prometu

Ker je danes začelo snežiti tudi po nižinah Pomurja, sneg pa se je ponekod začel oprijemati cestišča policisti pozivajo na previdnost v cestnem prometu. Ponekod se bo sneg mešal z dežjem, zato bo ob nizkih temperaturah možna tudi poledica. V takšnem vremenu sta temeljna pogoja za varno udeležbo v prometu ustrezna zimska oprema vozila in večja previdnost voznikov.

Več informacij sledi …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2018 ob 20:28 lepec gost

      Upam, da ni bil v nesreči udeležen g. dr. Robert Celec???? Skrbi me zanj!!!!

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.12.2018 ob 13:18 mikloš gost

      Verjetno so odklopili tudi akumulator ali ?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.12.2018 ob 19:50 Hell gost

      :))))) Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > http://www.3xDate.top

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.