https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Hamo & Tribute 2 Love pričarali glasbeni Božični večer v MIKK-u

Murska Sobota, 26.12.2018 ob 8:30  

V MIKK-u v Murski Soboti je v torek, 25. decembra zvečer, nastopila glasbena skupinaHamo & Tribute 2 Love ter v povsem razprodanem klubskem prostoru s svojim značilnim glasbenim slogom in nastopom pričarala glasbeni Božični večer.

Ob delti bežigrajskega bluesa in zalublenega rocka najdemo glasbeno zasedbo Hamo & Tribute 2 Love. Že zadnjih 12 let navdušujejo z iskrenim igranjem na čustva, kitare, bobne in tipke tako na albumih, kot na koncertih v živo. Da o prepoznavnem in priljubljenem vokalu sploh ne govorimo. Na vseh treh studijskih albumih - Dve (2013), PolS (2015) in 3P (2017) - slišimo prepričljivo avtorsko preigravanje popbluz akordov, rokenrol ritem sekcije in zapleteno igro celotnega spektra lubezni.

Od tiste bolj žalostno zasanjane do srečno pocukrane in tiste seksapilne, ki se ji včasih ni moč upreti. Svoj pristen prvinski zvok so našli v prepoznavnem domačem blues rocku, podprtim s poetičnimi avtorskimi besedili. Bend verjame v tradicijo in odličen zvok, zato za vse audiofile, nostalgike in zbiratelje svoje albume izdajajo na vinilnih ploščah, glasbeni posnetki pa so seveda na voljo tudi na CD-jih in digitalnih platformah. 

Svojo lubezensko zgodbo najraje pripovedujejo v živo na številnih koncertih po vsej Sloveniji. Na odru se izčiščen zvok z albumov sreča z improvizacijo, vrhunskimi kitarskimi in tipkarskimi solažami in predvsem pozitivno energijo, ki jo med občinstvo pošiljajo v enormnih odmerkih. V današnjih dneh redka kombinacija vedno znova naravno zlije petje z odra s prepevanjem množic pod njim. Bend se velikokrat šali, da je publika njihov šesti in najbolj pomemben član in to je opaziti na slehernem špilu.

Člani zasedbe:
Matevž Šalehar Hamo - vokal, kitara
Martin Janežič Buco - bobni, backvokal
Denis Horvat Duki - klaviature, backvokal
Peter Dekleva Pero - kitara, backvokal
Uroš Škerl Kramberger Hipi - bas kitara, backvokal
Publika- vokal in backvokal

Digitalna prisotnost:
www.tribute2love.si
www.youtube.com/user/Bluesmiss
www.facebook.com/tribute2love
www.instagram.com/tribute2love
www.twitter.com/tribute2love 
*Projekt Alternativna godba je podprt s stani Ministrstva za kulturo

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.12.2018 ob 15:56 J r js gost

      Zelo fajn koncert.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.