https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kje v Pomurju bodo potekala silvestrovanja na prostem?

29.12.2018 ob 6:00  

Leto se nezadržno približuje h koncu in najpogostejše vprašanje v teh dneh je, kje bomo pričakali novo leto. Nekateri že imajo načrte kam se bodo odpravili, drugi se odločajo v zadnjem trenutku. Če spadate med slednje vam v nadaljevanju ponujamo nekaj predlogov, kam se lahko odpravite silvestrovat na prosto.


Nekateri bodo polnoč pričakali doma, v krogu svoje družine ali prijateljev, nekateri se bodo odpravili v tujino ali bodo silvestrovali v katerem od zdravilišč v Sloveniji, mnogi se pa bodo podali na silvestrovanje na prostem, ki jih v Pomurju ne bo manjkalo.

Silvestrovanje v Murski Soboti

Že tradicionalno silvestrovanje bo v centru Murske Sobote, in sicer na Trgu zmage. Tako kot prejšnja leta bo tudi letos ob 17. uri potekalo silvestrovanje za otroke, ob 22. uri pa bo obiskovalce zabavala skupina Tropik, Mišo Kontrec z bandom in Romano Glauso. Ob polnoči bo nebo nad Mursko Soboto razsvetlil 5-minutni ognjemet.

V Lendavi zabava s skupino Plamen

Tudi v Lendavi pripravljajo silvestrovanje na prostem, ki bo na osrednjem prizorišču v Mlinski ulici. Poskrbljeno bo za kulinarično ponudbo, zbrane bo zabavala skupina Plamen, manjkal pa ne bo niti ognjemet.

Silvestrovanje v Ljutomeru

V Ljutomeru, kot že vsa leta do sedaj, pripravljajo silvestrovanje na prostem, na Glavnem trgu. Zabava se bo začela ob 22. uri, za dobro vzdušje in zabavo pa bo poskrbel Prleški kvintet.
Silvestrovanje z Ansamblom Skok v Moravskih Toplicah

V centru Moravskih Toplic boste lahko novo leto pričakali v družbi Ansambla Skok. Tamkajšnje silvestrovanje organizirajo Terme 3000.

Silvestrovanje na Kapeli

Pri cerkvi sv. Marije Magdalene na Kapelskem Vrhu se boste lahko zabavali od 23.30 naprej. Malce pred polnočjo bo sledil nagovor župana, nato pa bodo skupaj pričakali leto 2019. ZTŠ Radenci in Občina Radenci vabita, da se v dobri družbi poslovite od starega leta in pričakate novo.

Silvestrovanje v Negovi

Silvestrovat pa se lahko odpravite tudi v Negovo, v središče kraja. Dogajanje se bo pričelo ob 23. uri

Previdnost ni odveč

Kjerkoli boste preživeli najdaljšo noč v letu pa velja še enkrat omeniti previdnost pri uporabi pirotehničnih sredstev, ta je še pomembnejša, če boste silvestrovali na prostem. Organizatorji tako vse obiskovalce opozarjajo in naprošajo, da ne uporabljajo pirotehničnih sredstev oziroma ne izvajajo pirotehničnih efektov in ne mečejo petard, saj je to na javnih prireditvah prepovedano, resno pa lahko ogrožajo lastno varnost in varnost drugih obiskovalcev.

Poskrbimo, da bo skok v leto 2019 tako varen in prijeten ter preživet v družbi ljudi, ki jih imamo radi, ne glede na to, kje bomo. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2018 ob 9:09 poldi iz moje sobote gost

      v soboti bo najboljše silvestrovanje in res perhavčeva iz tica je zakon izvajalci katastrova ovi naši ka štrufle odavle de spejvo ta muzika nema ne repa ne glasa ampak kaj čemo vse se more kompenzirat z enim od teh ki se dela nekega četlmena modrijani so fraj evo šefica zovi samo oni nedo za golaš igrali

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2018 ob 16:22 lepec gost

      Zabačeno Pomurje - komplet!!!!

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2018 ob 21:50 Treza gost

      Volga pa se bo spet slinila na odre kak vsako leto za kozlati, v Perli sem poslusala nekaj ljubljancanov kak so se ne mogli nacuditi slabi organizaviji na glovnem trgi..vse brez okusa in primerjalo Sv.MRtin. kozlali so ka pa te mi nemo gi tu zivimo.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.12.2018 ob 6:04 Marinka gost

      Spet ci ganiska muzka pokvarili bodo celo silvestrovo to bo ena bedna tečna noč ne razumem neka ciganska folk skupina na trgu

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.12.2018 ob 11:47 Zgrožena gost

      Kaj šinfate cigansko muziko, sami pa ste nepismeni😰

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.12.2018 ob 9:39 Prlek gost

      Mogoče bo v lotmerki povedala, keko penez je že oprola in še bo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.12.2018 ob 11:11 feri gost

      ka glih pizdarijo delate glih na najdužo noč v letu kjer komaj pričakujemo nekaj fajnoga boste silvestrovanje na prostem zajebnoli z temi c......i in z tem pevcem štrumflar ,odavli dale štrumfle, pa ovi tudi ste nej nika bokši ,igrali bi v Pušči na prostom pa bi bar golaž dobili pa par litrov vina ,barabe

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.01.2019 ob 13:41 Sandi gost

      Prvic ste meli prekmurci dobro muziko za festo svaka cast ten ciganckom majo zilico za muziko

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.12.2019 ob 23:30 gost

      ČE bi ga znau,ka za malo pejnez slaba ga muzika.Vsak pameten župan pa si mora za Novo leto pobrigati za svoj žep.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.