https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kaj za valentinovo kupiti partnerju?

13.02.2019 ob 17:00  

Za moške je izbira valentinovega darila svojim partnericam zelo stresno opravilo, nič drugače pa ni v obratni smeri. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov in predlogov odličnih valentinovih daril, ki jih boste lahko podarile svojim partnerjem.


Elektronika

1. Bluetooth zvočnik

Če rada poslušata glasbo je bluetooth zvočnik lahko odlična izbira, saj ga lahko s sabo vzameta kamorkoli.

2. Pametna fitnes ura

Če se vaš partner rad ukvarja s športom, je “fitness tracker” ali športna ura odlično darilo. Te zapestne napravice lahko beležijo hitrost srčnega utripa, hitrost teka, količino porabljene energije, čas spanca in še mnogo drugega. Poleg tega kažejo tudi čas, tako da več ne bo imel izgovora, da vas pusti čakati.

Napenjanje možganov

  1. Nemogoče 3D uganke

Te so priljubljene predvsem v tujini in izgledajo tako, da jih ni mogoče razrešiti. Ampak kjer je volja tam je po.

  1. “Escape room”

Soba pobega je fizična soba iz katere morate pobegniti v določenem času. Vrata so zaklenjena, v sobi pa je veliko sledi in namigov s pomočjo katerih jih lahko odklenete. Odlična zabava za par ali skupino prijateljev.

  1. Sudoku

Sudoku je odlična mentalna igra, ki ni pretirano zahtevna, ampak vseeno poskrbi, da začnete razmišljati. 

Glasbeni inštrument

Če je vaš partner glasbene narave ali vedno govori, da bi se rad naučil igrati inštrument, je to odlično darilo. Za začetek je to lahko kitara ali ukulele, mogoče tudi klaviature ali kaj podobnega. Če ne marate glasne glasbe se izogibajte električnim kitaram in bobnom.

 

Koncerti

Preverite dogajanje in dragemu kupite vstopnico za koncert glasbene skupine. Priporočamo nakup dveh vstopnic, saj tako na koncert lahko gresta skupaj.

 

Potovanja

  1. Evropske destinacije

Letalske karte so v tem času zelo poceni, tudi izbira destinacij je zelo široka. Če imate rajši mraz lahko letite v Skandinavijo, za odlično hrano priporočamo Španijo ali Grčijo. Za več informacij o tem kako dobiti najcenejše vozovnice preberite TA članek.

  1. I feel sLOVEnija

Slovenija ima ogromno naravnih znamenitosti od slapov, do jezer in gora. Vse izmed teh imajo prijeten čar v vsakem letnem času in so dokaj dostopne tudi za neizkušene pohodnike. Pred izletom se seveda pozanimajte o posamezni lokaciji.



    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2019 ob 17:26 gost

      Nič.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.02.2019 ob 21:44 Liss gost

      Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.02.2019 ob 23:44 hmmm gost

      naj una kaj kujpe,ka bi samo mij skauz? vepa no...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.02.2019 ob 6:03 gost

      Jaz sem ji kupil motiko pa rasje in grablje,ka nede več hodila v fitnes,kmalu bo vse to rabila na njivi.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.