https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Murina nogometaša med reprezentanti

11.1.2019  

Selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek je objavil seznam nogometašev za tekmo s Kitajci. Na seznamu najdemo Roka Sirka in Klemna Šturma, nogometaše NŠ Mura. 


Selektor Matjaž Kek je danes objavil seznam triindvajsetih igralcev. Kek bo konec meseca vodil svojo prvo tekmo v novem mandatu. V Marbelli se bo slovenska reprezentanca, pomerila s kitajsko izbrano vrsto do 25 let.

Na Kekovem seznamu je enaindvajset nogometašev iz slovenske lige, največ reprezentantov bosta v Španijo poslala Maribor in Domžale, vsak po šest. »Cilj treningov in tekme, ki niso v uradnem terminu Fife je, da preverimo nekatera dodatna imena, ki bi lahko razširila reprezentančni kader. Večina igralcev prihaja iz slovenske lige, zato gre zahvala našim klubom, ki so omogočili prihod igralcev na reprezentančni teden, in NZS, ki je našla termin in nasprotnika,« je ob objavi seznama povedal selektor Kek.

Vir: NZS

Kot so zapisali na spletni stran NZS, se bo Slovenija pomerila s Kitajsko reprezentanco do 25. let, tekma bo v četrtek, 24. januarja ob 17. uri v Marbelli. »Kitajska reprezentanca do 25 let se že dalj časa pripravlja v Marbelli in je perspektiva za njihovo člansko reprezentanco,« je o nasprotniku povedal Kek, ki ima jasna pričakovanja pred odhodom. »Popolnoma jasno je, da so igralci v začetni fazi pripravljalnega obdobja, večina jih je v procesu treninga. To pomeni, da bomo lahko konkretno in usmerjeno delali. Pričakujem pravi pristop, velik motiv za dokazovanje in primerno obnašanje tako na igrišču kot izven njega. Moram priznati, da se sam izjemno veselim te akcije, ki mi bo dala informacije, ki jih želim, s tem pa sovpada tudi sestanek s trenerji prvoligašev, ki ga bom opravil na trenerskem licenčnem seminarju v Portorožu. To lepo zaokroža celotno akcijo, v kateri bom lahko videl, spoznal potencial igralcev, ki so na seznamu. Na koncu koncev nisem niti pričakoval, da bodo klubi iz tujine igralcem dovolili udeležbo na zboru.«

Na seznamu sta le dva reprezentanta, ki igrata v tujini. Antonio Delamea Mlinar se bo v Slovenijo odpravil iz ZDA, Uroš Korun, ki bo prvič v članski reprezentančni selekciji, pa bo prišel s Poljske. Na seznamu je nekaj igralcev z reprezentančnimi izkušnjami, nekaj je novih imen, nekaj pa je mladih in perspektivnih, ki so nase opozorili skozi igranje v ligi, je med drugim povedal Kek.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.01.2019 ob 14:31 LFL gost

      BRAVO. Samo tako naprej,z pridnostjo in poštenim delom na terenu in izven njega se pride do REPREZENTANCE. Čestitke igralcema in klubu. FORZA MURA.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.01.2019 ob 15:48 Jla gost

      Čestitke obema,zaslužila sta si,oba sta bila najboljša v jesenskem delu,morda še lorbek..tudi cena jima bo poskočila,kar je za klub odlićno,prodali ju bodo lahko za višjo ceno,tak se dela pravilno,pripelati mlade,żeljne dokazovanja in klub profitira..

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.01.2019 ob 17:11 Juž gost

      Zahvalite se KEKU če nebi on,,,, si lahko dober in priden pa nič nebi pomagalo.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.01.2019 ob 18:03 Feri gost

      Nej trbej igrače odavat. Sd pa jevšek zriktajo pejnaze :) tak kak za reflektore.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.01.2019 ob 13:10 DF gost

      To je B reprezentanca Slovenije.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.01.2019 ob 13:14 IME gost

        ej fala ka si to omeno, mi smo to nej znale. je blo znano že prlej, ka de to vpoklic s slovenske lige.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.01.2019 ob 19:06 abc gost

      Jaka Bizjak v naslednjih dneh uradno k nafti!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.01.2019 ob 20:07 Bog i batina gost

      Koga tu pokakana nafta zanima seljački klub brez prihodnosti?? Debeloga pofukanca?

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.