https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Po 3. turnirju znani finalisti državnega prvenstva v dvoranskem hokeju

Murska Sobota, 23.1.2019  

V nedeljo, 20. januarja 2019, je v telovadnici Osnovne šole III Murska Sobota, potekal tretji turnir državnega prvenstva v dvoranskem hokeju. 

Zveza za hokej na travi Slovenije, je v nedeljo, 20. januarja 2019, v telovadnici Osnovne šole III Murska Sobota, pripravila tretji turnir državnega prvenstva v dvoranskem hokeju. Nastopili so hokejisti v vseh starostnih kategorijah in dosegli naslednje rezultate:

Člani:

HK Lipovci : HK Triglav 6:2

HK Triglav : HK M.Toplice 6:1

HK M. Toplice : HK Lipovci 1:11

Članice:

HK M. Toplice : HK Triglav 1:1

U13:
HK M. Toplice : HK Triglav 3:0 (bb)

HK Lipovci 2 : HK Lipovci 1 1:3

HK Triglav : HK Lipovci 2 0:3 (bb)

HK Lipovci 1 : HK M. Toplice 3:1

HK M. Toplice : HK Lipovci 2 3:1

HK Lipovci 1 : HK Triglav 3:0 (bb)

U10:
HK Lipovci 2 : HK M. Toplice 0:2

HK Lipovci 1 : HK Lipovci 2 7:6

HK M. Toplice : HK Lipovci 1 1:5

Ob teh rezultatih so znani tudi finalisti letošnjega finalnega turnirja v dvoranskem hokeju. V selekciji članov se bosta ponovno pomerila HK Lipovci in HK Triglav Predanovci, v konkurenci članic pa ekipi HK Moravske Toplice in HK Triglav Predanovci. Za naslov državnih prvakov v selekciji U13 se bosta pomerili ekipi HK Lipovci 1 in HK Moravske Toplice. HK Lipovci 1 in HK Moravske Toplice pa bodo palice prekrižali za naslov najmlajših državnih prvakov U10.

Finale za naslov državnega prvaka v dvoranskem hokeju bo letos potekal 3. februarja v dvorani Osnovne šole III Murska Sobota od 13. ure naprej.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.01.2019 ob 18:41 Pilli gost

      Državnega? 😂😂😂😂😂

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.