http://www.lums.si/aktualno/1/578/brezplacni-tecaji-v-okviru-projekta-tpk-2018-2022.html
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.buzeti.si/salon-toplotnih-crpalk/
http://yes-pohistvo.si/kuhinjski-bloki
http://www.zniders.com/

LOKALNO

Na dražbah se lahko potegujete za hiše, poslovne objekte in zemljišča

12.02.2019 ob 6:00  

V februarju in marcu se bodo na dražbi prodajalo kar nekaj objektov v Pomurju. V nadaljevanju preverite ali je to vaša priložnost za nakup katere od nepremičnin, zemljišča ali poslovne stavbe.


Hiša s pomožnim objektom v Lendavi

V izvržbi fizične osebe bo na dražbi hiša s pomožnim objektom v Lendavi. Nepremičnina v naravi predstavlja zemljiško parcelo, na kateri stoji stanovanjski objet in pomožni objekt. Izklicna cena hiše je 16.000 evrov, dražba pa bo potekala 16. februarja 2019.
Zemljišče v Gornji Radgoni

Na dražbi bosta 19. februarja 2019 dve zemljišči v Gornji Radgoni, katerih izklicna cena je 50.000 evrov. Zemljišči v izmeri 73 m2 in 2.549 m2 se nahajata na Prešernovi cesti v Gornji Radgoni.

Poslovni objekt v Melincih

Po izklicni ceni 307.704,34 evrov bo 18. februarja petič na dražbi poslovni objet v Melincih. Nepremičnina v naravi predstavlja poslovno proizvodni kompleks, ki se nahaja na ravnem zemljišču in je normalno dostopno ter komunalno opremljeno. Površina celotnega zemljišča znaša 4.598,00 m2. Poslovno proizvodni kompleks obsega starejši stanovanjski objekt, novejši poslovno proizvodni objekt ter skladiščne objekte. Ob objektu je izveden prizidek skladišč, novejši objekt pa obsega proizvodne prostore in pisarniški aneks. Površina objektov znaša skupaj 2.104,39 m2.
Stanovanjska hiša z delavnico in kmetijskimi zemljišči v Turnišču

V lasti dolžnikov bo 21. februarja na dražbi stanovanjska hiša z delavnico in kmetijskimi zemljišči v Gomilicah. Izklicna cena je 91.536,79 evrov.

Starejši poslovni objekt v Rogašovcih

Po izklicni ceni 57.500 evrov bo 25. februarja na dražbi starejši poslovni objekt, ki se nahaja v Ocinjah (občina Rogašovci). Nepremičnina je last stečajnega dolžnika in v naravi predstavlja poslovni objekt s pripadajočim zemljiščem.
Poslovni prostor v Lendavi

Po izklicni ceni 27.600 evrov bosta 1. marca 2019 na dražbi dve nepremičnini (ena v celoti, druga pa v polovici). Nepremičnini se nahajata na Glavni ulici v Lendavi.
Dve stanovanji v Apačah

Na dražbi se lahko 4. marca 2019 potegujete tudi za dve stanovanji v Apačih. Izklicna cena prvega je 7.738,40 evrov, drugega pa 8.836,10 evrov. Obe stanovanji se nahajata na naslovu Črnci 1.

Poslovno-stanovanjski objekt v Bakovcih

Na dražbi se je znašel tudi poslovno-stanovanjski objekt, ki se nahaja na Partizanski ulici v Bakovcih (občina Murska Sobota). Po izklicni ceni 153.900 evrov se lahko zanj potegujete 11. marca 2019. Predmet prodaje je premoženje, ki v naravi predstavlja poslovno stanovanjski objekt z neto tlorisno površino 613,99 m2.

Stanovanjska hiša in vinograd v Bogojini

Na dražbi 12. marca 2019 pa lahko kupite tudi 1/2 vinograda v Bogojini po izklicni ceni 58.133,20 evrov. Predmet prodaje je vinograd v velikosti 710 m2 (polovica celote) in delež stanovanjske hiše v Bogojinskih goricah. Stanovanjska stavba meri 231 m2, garaža 38 m2 in dvorišče 465 m2.

Industrijska stavba s pripadajočimi zemljišči, fotovoltaika in osnovna sredstva v Puconcih

Po izklicni ceni 1.350.620 evrov bo 19. marca na dražbi poslovni prostor, ki se nahaja na naslovu Puconci 10. Na prodaji bodo štiri nepremičnine, ki v naravi predstavljajo industrijsko stavbo, pripadajoči zemljišči in zemljišče na katerem stoji trafo postaja. Prav tako se bo prodajala fotovoltaika in trafo postaja in v drugem sklopu še osnovna sredstva z različnimi cenami (hladilnica, laboratorijska oprema, pisarniška oprema ... ).

Foto: drazbe.finance.si

  Fotogalerija

  https://yes-pohistvo.si/

  Komentarji

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.