https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Policija prosi za pomoč: ga prepoznate?

08.03.2019 ob 13:35  

Pomurski policisti so bili včeraj malo po 16. uri obveščeni o poskusu vloma v stanovanjsko hišo na območju občine Tišina. Za neznanim storilcem zbirajo obvestila, objavili so sliko fotorobota.


Včeraj malo po 16. uri so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v stanovanjsko hišo. Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vstopil v hišo skozi odprto okno in pregledal omare. Pri dejanju ga je zalotila oškodovanka. Neznani storilec je s kraja pobegnil skozi okno in ni ničesar odtujil.

Policisti za neznanim storilcem zbirajo obvestila. Na Facebook strani so objavili tudi sliko fotorobota in pozivajo vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o kaznivem dejanju, da pokličejo na tel. št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Foto: Facebook Policijska uprava Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.