https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Pucončanke klonile v domači dvorani

Puconci, 21.3.2019  

V sredo, 20. marca, so odbojkarice ŽOK Roto-Kema Puconci v Zeleni dvorani v Puconcih odigrale srečanje 3. kroga zelene skupine prve ženske odbojkarske lige, v katerem so se pomerile z ekipo Calcit Volley II. Slednje so srečanje dobile s končnim izidom 0 : 3 v nizih.

Roto-Kema Puconci : Calcit Volley II 0:3
(22:25, 21:25, 18:25)

Puconci – Zelena dvorana Puconci, gledalcev 100, sodnika: Seifried (Maribor), Valentar (Ravne na Koroškem).

Roto-Kema Puconci: Svetanič, Škraban, Kerbler, D. Oletič, Vilfan, Pintarič, Šadl, M. Oletič, Mikl (L), Trener: Tin Vrabl.

Calcit Volley II: Krašovec, Špoljarič (L), Topič, Šeme, Lužovec, Javornik, Juhant, T. Gojak, Bošeska, Žužek, Zatković, Sitar, Jerala, Gojak (L). Trener: Franci Obolnar.

Pucončarke, ki se skupaj z ŽOK Ljutomer, novinkami v prvi državni odbojkarski ligi nahajajo v zeleni skupini in se borijo za obstanek v prvi ligi, so včeraj v domači dvorani morale priznati premoč gostujočim igralkam druge ekipa Calcita. Ekipi sta do petnajste točke pvega niza bili precej izenačeni, a so gostujoče igralke ostale bolj zbrane in si priigrale nekaj točk prednosti, kar jim je zadostovalo za vodstvo z 1:0 v nizih.

Tudi drugi niz je bil dolgo izenačen, zadnje izenačenje pa je bilo pri izidu 19:19. S tremi zaporednimi točkami so Kamničanke domačinkam pobegnile za tri točke (22:19), z zbrano igro pa so izkoristile že svojo prvo zaključno žogo.

V tretjem nizu so Pucončanke povedle z 2:0, nato pa bile v vodstvu vse do izida 10:9. S tremi zaporednimi točkami so prvič v tretjem nizu do vodstva prišle razpoložene Kamničanke (12:10), korak bližje zmagi pa so bile pri vodstvu s 16:12. Domačinke se seveda še niso predale in se ob boljšem servisu gostjam približale le na točko zaostanka (17:18), vendar je bilo njihovih upov po preobratu hitro konec. S polminutnim odmorom je Franci Obolnar zaustavil njihov nalet, po vrnitvi na igrišče pa so njegove varovanke dosegle kar pet zaporednih točk za vodstvo s 23:17. Visoke prednosti razigrane Kamničanke niso zapravile, izkoristile so že prvo zaključno žogo ter zasluženo prišle do novih treh točk.

Več fotografij v spodnji galeriji:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.03.2019 ob 8:43 ggwp gost

      Škoda škoda škoda... lekar smo naslednje leto brez prvoligaških klubov v odbojki

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2019 ob 0:30 kresnjeni gost

      škoda... vupan na zmago na naslednjoj tekmi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.03.2019 ob 1:01 pucončar gost

      kak je že nešče pred menof napijso... letos mo ostali brez odbojkarskoga prvoligaša... ženske držte se pa borite se dokunca! podporo s tribun mate

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.03.2019 ob 16:55 GEZA gost

      Zdaj se vidi delo v klubih. Vseh prvoligaših pri nas. Tega enostavno ni. Dokler je denar za kupovanje igralcev - igralk je bilo še nekako. Zdaj ko se mošnjiček krči, pa se približuje 1. B oziroma druga liga. Sicer so edini n 1. B sigurno v Ljutomeru, Puconci in Panvita se bosta verjetno obdržala. Ampak kako naprej?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.03.2019 ob 11:49 Gost gost

      Delo v klubih je v redu.Problem,ka je pred sezono vse perspektivna mladina odisla.pametno.ker je janasik s svojin vodenjon pokazo,ka je totalno nesposoben za vodenje kluba.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.