https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Dvorec Rakičan – odlična izbira za zaključene skupine

Rakičan, 26.03.2019 ob 6:05  

Dvorec Rakičan se je v zadnjih letih ponovno uveljavil, kot odlična izbira za izvedbo različnih praznovanj in to tako zaradi odlične lokacije, kot tudi izvrstne kulinarike in prijazne postrežbe.


Dvorec Rakičan s svojo okolico, čudovitim parkom z odličnim otroškim igriščem kot tudi konjeniškim centrom samo po sebi vabi, da svoje osebno praznovanje ali srečanje obeležite v enem od številnih prostorov v dvorcu Rakičan.

Na voljo vam nudijo prostore Kavarne in gostilne Dvorec Rakičan in velik zimski vrt, ki notranjost kavarne in gostilne povezuje s teraso. Za večje skupine je po novem možno slavje izvesti tudi v urejeni veliki grajski dvorani, ki je na novo oživela v očarljivi, z dediščino prežeti izvedbi.

Za vse, ki bi si želeli praznovanje nekoliko drugače, nudijo tudi manjšo vinsko klet, ki jo je možno najeti za praznovanja zaključenih skupin. Možna so tudi praznovanja zunaj, v okolici dvorca, v senci dreves ali pod šotorom.

Torej, če planirate poroko, rojstnodnevna slavja, birmo, konfirmacijo, obhajilo, krst, abrahama itn. je za vas odlična izbira dvorec Rakičan, ki vedno znova prepriča.

Ne prepriča pa dvorec Rakičan samo s svojimi prostori, ampak tudi z izvrstno kulinariko, bogato izbiro predjedi, glavnih jedi, prilog in sladic, k čemur se seveda prileže odlična kapljica iz lokalnih trt.

Za rezervacijo in vse dodatne informacije lahko dvorec Rakičan kontaktirate preko elektronske pošte: info@ris-dr.si ali po telefonu: (02) 535 18 96.

    Fotogalerija