https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Zmaga Ljutomera v Turnišču

Turnišče, 16.4.2019  

V 20. krogu 3. SNL vzhod, sta se v Turnišču pomerili ekipi Turnišča in Ljutomera.


Turnišče - Avto Rajh Ljutomer 2:3
0:1-M. Skuhala (5. min), 0:2-M. Skuhala (15. min), 0:3-A. Brumen (76. min),

1:3- L. Horvat (76. min) 2:3-M. Nemec (88. min)

Gledalcev: 100

 

To nedeljo, 14. aprila, je na nogometnem igrišču v Turnišču nogometna tekma članske ekipe. Na obračun dveh ekip tretje lige so bili bolši gosti iz Ljutomera.

Začetna postava pri Nk Turnišče: Cigut, Nemec, Lutar, Lazar, Horvat, Županič, Koren, Koznicov, Ternar, Kovač, Koren

Avto Rajh Ljutomer: Mlinarič, Nemec, Kramar, Skuhala, Semenič, Bukovec, Munda, Brumen, Rakovec, Markovič, Panič

Glavni sodnik: Gergič Nejc 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.04.2019 ob 8:44 .............. gost

      Moda Mi-lan se pa posrala v hlače, mislim na Turnišče. Što bougi vodi ta klub, ka je tak slab??? Štiri zmage v konkurenci Hotize, Polane, Odranec, Črenšovec, za bruhati. Ka od ostalih Tromejnikov, Radgone, Ljutomera ne bomo izgubljali besed. Izpolnite predvolilno obljubo kandidatov za župana in igrišče preselite izven naselja, tu pa posadite papriko in napravite rastlinjak. Pa kako gasilsko veselico "fčesnite".

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.