https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prepoznate drzne tatove?

15.04.2019 ob 9:45  

V  mesec  marcu  so policisti PP Lendava in PP Ljutomer obravnavali tri drzne tatvine v trgovinah. Neznani storilci so v trgovini pri plačilu kupljenega blaga zamotili prodajalca na blagajni in mu zastrli pogled na drugo neaktivno  blagajno, ki so jo odprli in iz nje odtujili denar.


S storitvijo opisanih dejanj so si neznani storilci pridobili okrog 5.000 evrov. Z  nadaljnjim zbiranjem obvestil  je bilo ugotovljeno, da so isti storilci na enak način izvršili tatvino denarja še na območju celotne Slovenije.

Policija prosi vse, ki bi prepoznali storilce kaznivih dejanj, da jim to sporočite na tel. št. 113, ali na anonimni teleton policije 080 1200 ali na najbližjo Policijsko postajo.
Ob teh primerih trgovce opozarjajo naj vedno zaklepajo neaktivne blagajne in naj v blagajnah ne hranijo večje količine denarja.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.04.2019 ob 13:10 pišta gost

      Glede na obrazne poteze in ostale podrobnosti so osebe iz bivših držav Varšavskega pakta. Tudi na kamere so se požvižgali, ker so sedaj že zelo daleč. Po prelepi Sloveniji lazi vsa golazen, ki ima pet minut časa.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.04.2019 ob 16:52 Prodajalec gost

      Mene pa zanima kako solahko odprli neaktivno blagajno? Če je prodajalec pustil ključ not se temu reče malomarnost in boverjetno moral plačati škodo!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.04.2019 ob 22:35 Cestar gost

      Danes 16.4.2019 ob 19h so se špancirali v MS od lidla mimo dvojnega krožišča proti podvozu na Lendavski ulici. Sem 99% da so to ti trije bili. Sodeč po slikah.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.