https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Brezplačen Wi-Fi v središču Murske Sobote

20.05.2019 ob 13:00  

Mestna občina Murska Sobota je uspešno kandidirala na javnem razpisu Evropske komisije za vzpostavitev brezžične WiFi povezave na javnih mestih v okviru pobude WiFi4EU.

Pobuda WiFi4EU lokalnim skupnostim, ki so uspešno kandidirale na pozivu, ponuja bon v vrednosti 15.000 EUR, s katerimi vzpostavijo preko čim več Wi-Fi točk za brezžični internet na javnih mestih, npr. v knjižnicah, muzejih, javnih parkih in na trgih. Oprema za brezžično dostopno točko - internet bo sofinancirana v okviru projekta / bona medtem, ko pa bo stroške vzdrževanja Wi-Fi omrežja krila sama občina, so zapisali na spletni strani murskosoboške občine.

Foto: arhiv Pomurec.com

Brezžično omrežje v murskosoboški občini načrtujejo skladno z določbami razpisa WiFi4EU v samem ožjem mestnem središču.

K izvedbi – vzpostavitvi potrebne infrastrukture bodo pristopili v letu 2020.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.05.2019 ob 16:12 Wifi gost

      Drugod po svetu oziroma v Evropi so že pozabili katerega leta so imeli brezplačen Wifi vi pa ste se tako veselo razpisali kot da bi to bilo res nekaj najnovejšega .Bo brezplačni Wifi tako kot so obljubljali brezplačno polnjenje električnih avtomobilov.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.