https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Secret Garden se vrača v retro čas, med žive barve in hipi oblačila

18.06.2011 ob 8:46  

Društvo za promocijo elektronske glasbe Electric Skoni že tretje leto s ponosom predstavlja Secret Garden, tokrat s temo "Flower Power", ki se bo zgodil 1. julija na gradu Štatenberg v Makolah pri Slovenski Bistrici.

Letošnja tema projekta Secret Garden 2011 je "Flower power", kar pomeni, da se boste  na party-ju vrnili v retro čas, kjer so kraljevale žive barve neba, čim večja sončna očala, hipi oblačila, razni klobuki, pokrivala, rute in seveda moto "ljubezen in mir, povezovanje z naravo in z vsemi živimi bitji".

Čarobna okolica gradu Štatenberg bo združena s posebno okrasitvijo gradu, kot je to v navadi, z raznimi drevesi, bonsai, za dodaten show bo poskrbel še laser show z vodno zaveso, manjkali pa ne bodo niti razni artisti in bruhalci ognja. Vsa ta čarobnost bo dobila pomen s sedemnajstimi rožicami z odlično elektronsko glasbo, in sicer na dveh floorih, Garden floor v atriju gradu in Indoor floor.

Pomurka DJane Mistina je le ena izmed rožic, ki bodo poskrbele za elektronsko zabavo do jutranjih ur. V retro čas vas bodo zarolali še: GT, DBC, Deyco, Sam. O. Sim, Björn B, Layteo, Greg Coleman, Gamut, Reaky, Ticko, Klen-Art, Ani. Matic, Alexsis DJ aka Alex Sander,  Raslow, DJ Peppelino.

Cena vstopnice / Ticket Price:
presales, predprodaja: 12 €
door ticket, dan dogodka: 15 €

PR

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.