https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pod vplivom alkohola napadel policista

23.05.2019 ob 13:00  

Včeraj, malo pred 20. uro so policisti prejeli več prijav kršitev javnega reda in miru v naselju Beltinci s strani dveh oseb, ki sta pod vplivom alkohola.


Ko sta policista med zbiranjem obvestil na kraju vstopila v hišo osumljenega se je le-ta predhodno skril za vhodna vrata in ju napadel.

Napadenima policistoma sta na pomoč priskočila še dva policista in tako je bil  osumljenec  obvladan  in vklenjen, ter pripeljan na policijsko postajo Murska Sobota, kjer je zoper njega bilo odrejeno pridržanje.

 

Osumljeni bo s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Napada na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti, priveden k preiskovalnemu sodniku.

Med opravljanjem intervencije sta bila dva policista telesno poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2019 ob 8:27 gost

      Bogme te je dober ,če je miličari pijan gor nametal

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.05.2019 ob 22:18 gost

      Verjetno,ga je zamejno za poslanca.Nej ga kaznovati, itak pravijo, ka če si v njen, lejko delaš, ka ščeš, pa ti nemre nišče nič. Jaz bi skoro ato enoga poslanca napokal, pa mi je vujšo.Lejko je rad, ka je vujšo. Znal je, ka nede dobro, pa niti dale nikome ne vupa praviti.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.