https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Objavljen razpis za Zoisove štipendije

13.06.2019 ob 6:05  

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je na svoji spletni strani in na portalu e-Uprava objavil javni razpis in javni poziv za Zoisove štipendije za šolsko oziroma študijsko leto 2019/20.

Javni razpis je namenjen novim vlagateljem, ki še nimajo Zoisove štipendije oziroma se prvič prijavljajo za dodelitev, in tistim, ki v šolskem oziroma študijskem letu 2019/2020 prehajajo na višjo raven oziroma stopnjo izobraževanja.

Posebni pogoji za pridobitev Zoisove štipendije so poleg izpolnjevanja splošnih pogojev tudi izkazan vsaj en izjemen dosežek in hkrati ustrezen šolski ali študijski uspeh ali drugo posebno merilo.

Kot so zapisali na Svet24, je rok za oddajo vlog za dijake 6. september, za študente pa 7. oktober. Vrednost razpisa je tri milijone evrov.

Javni poziv za nadaljnje prejemanje Zoisove štipendije je namenjen Zoisovim štipendistom, ki so štipendijo pridobili po starem zakonu o štipendiranju, torej najkasneje v šolskem oziroma študijskem letu 2013/2014, in ne prehajajo na višjo raven oziroma stopnjo izobraževanja.

Štipendisti, ki so Zoisovo štipendijo pridobili po novem zakonu in v šolskem oziroma študijskem letu 2019/2020 ne prehajajo na višjo raven oziroma stopnjo izobraževanja, morajo vlogo za nadaljnje prejemanje Zoisove štipendije oddati najkasneje do konca šolskega oziroma študijskega leta 2018/2019. Vloga za nadaljnje prejemanje je dostopna na spletni strani sklada.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2019 ob 10:37 ZZE gost

      Poooiščite Gole Ženske v vaši soseski tukaj: da.gd/gole

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2019 ob 14:05 gost

      Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite več naa tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.