https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Gerlincih slovestno prevzeli novi gasilski prapor

Gerlinci, 12.06.2019 ob 16:00  

Minuli konec tedna je PDG Gerlinci prevzelo novi gasilski prapor.

Program se je začel z mimohodom gasilcev različnih sosednjih društev, nato je sledila proslava in prevzem praporja.

Za zabavo je poskrbel ansambel Štrk.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2019 ob 20:58 ojoj gost

      Vepa ka ste normalni ali ka,ti senjore oblačite v debele kapute zaj v tuj hici,tepa do palik prijstali na urgenci,pa na infuzijaj,ali pa v lisenon kaputi..veepa tau ti fore se špilajte v jesin,ali na spomlad ,da nej tak vrauče,malo bojte resni no...Spoštujem gasilce,ali te dedeke pa ti zutečene z vinsko-pivskimi želocami,pa nejtrbej tan vlačiti,dajte se zresnite lepo vas prosim ,ka je mučno glidati ti slike

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2019 ob 14:15 gost

      Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberitee več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.