https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se lahko odpravite ta vikend?

13.06.2019 ob 14:00  

Za vas smo preverili dogajanje ta vikend v Pomurju. V nadaljevanju preverite kam se lahko odpravite.


Dogajanje v petek

Jutri, 14. junija se lahko že v dopoldanskih urah odpravite na Poletni sejem 2019 v Mursko Soboto. Ta bo letos potekal drugič in se tako pridružil tradicionalnemu Trejzinemu in Mikloševemu sejmu. Tudi letos se obeta živahen sejemski dan, saj se ga bo udeležilo več kot 300 kramarjev in rokodelcev iz Slovenije in tujine. Manjkala ne bo niti odlična gostinska ponudb, za dobro voljo pa bo poskrbljeno z glasbo.

Turistično kulturno športno društvo Pečarovci vabi na 13. Festival skečev, ki bo potekal v vaško-gasilskem domu v Pečarovcih.

V petek zvečer ob 18. uri pa lahko obiščete MIKKovo galerijo, kjer bo potekalo Odprto obrobje: Iva Grilec-”Iskanje mojih oblik”. Iva je študentka prvega letnika likovne akademije v Ljubljani, smer industrijsko oblikovanje. Na razstavi v MIKKovi galeriji Odprto obrobje bodo na ogled postavljeni izdelki, ki jih je Iva pripravila za vpis na akademijo. S svojim kipom "Uho" se je lansko leto predstavila tudi na tekmovanu Transgeneracije v Cankarjevem domu, kjer je prejela posebno omembo festivala Transgeneracije 2018 za področje likovne umetnosti.

Glasbena sobota

V soboto, 15. junija se lahko že zjutraj ob 10. uri odpravite v Mestni park Murska Sobota, kjer bo, letos zadnjič, potekal Sprehod ob glasbi: Pihalni orkester Murska Sobota & Augustinbläser Ingolstadt. Za prijetno dopoldansko druženje bo poskrbel Pihalni orkester Murska Sobota & pihalni orkester Augustinbläser iz Ingolstadta. Prijazno vas vabijo na kavico in prijetno glasbo v soboški park.

V soboto pa se lahko od 10. pa vse do 18. ure odpravite na Expano, kjer bo potekal družinski festival Minimanija. Ta bo poln zabave, poučnosti in razigranosti. Obljubljajo pestro ponudbo zabave - otroške (poučne) delavnice, animacija za otroke, kotiček (sladkih) dobrot in še več. Nastopili bodo: Romana Krajnčan, KU-KUC gledališče s predstavo Dino in čarobni Toni, Spidi, Toni Makaroni, Ditka in Sokijeva bobnarska šola. Dealvnice bodo potekale skozi ves dan.

Če pa vas bolj mika šport pa se lahko v soboto odpravite na Bukovniško jezero, kjer do potekal 9. Vidov kolesarski maraton s pričetkom ob 10. uri in Tek okoli Bukovniškega jezera za Pomurski pokal 2019, ki pa se bo pričel ob 16. uri.

Prostovoljno gasilsko društvo Korovci vabi na 22. GASILSKO TEKMOVALNO NOČ ki bo v soboto, 15. junija 2019 ob  VGD Korovci.
 
Program prireditve:
18.00: prevzem novega gasilskega vozila
20.00: tekmovanje za regijski pokal in za pokal Fuks grabe

Zabavala vas bo skupina Plamen, Natalija Verboten in skupina Mejaši!

Morda pa vas bo v soboto zamikala kulinarika in se boste lahko odpravili v Polano, pri gostilni Lovenjak, kjer bo potekala 11. Paprikašijada in krst mladih štorkljic. Dogodek se bo pričel ob 15. uri.

Zvečer ob 20. uri se lahko odpravite na Noč ob bukovniškem jezeru na Bukovniško jezero, kjer vas bodo zabavali Davor Borno, Lea, Brigita Šuler in Ivan Mezga.

Če pa si želite ogledati spretne plesne korake plesalcev Plesne šole Zeko pa se lahko v soboto, 15. junija ob 15. uri odpravite v telovadnico Osnovne šole I Murska Sobota, kjer bo potekala že 10. poletna produkcija. Zaradi velikega števila plesalcev je produkcija razdeljena na 2 dela in sicer 1. produkcija bo ob 15. uri in 2. produkcija ob 19. uri. Vstopnine ni.

Nedelja

PGD Puconci prireja občinsko gasilsko tekmovanje, ki bo potekalo pri gasilskem domu v Beznovcih. Za zabavo bo poskrbela Skupina MRAK.


 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2019 ob 18:11 gost

      Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.