https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V novi sezoni »Ljubezen po domače« tudi Veržejčan

18.06.2019 ob 14:30  

Trenutno se izteka 3. sezona najbolj priljubljene oddaje Ljubezen po domače, na male zaslone pa že prihaja predstavitvena oddaja, naslednje, 4. sezone. Znani so tudi kandidati, med njimi je tudi en Pomurec.


V 4. sezoni oddaje Ljubezen po domače bo nastopilo 10 kandidatov, med njimi je tudi Damjan Šalamun iz Veržeja. 36-letni Damjan se je za sodelovanje v šovu odločil, ker je enkrat že izpustil priložnost in mu je bilo žal.

Poleg Veržejčana bomo v oddaji videli še naslednje kandidate: Davida Vidmarja iz Grosuplja, Franca Jarca iz Dvora, Jacqueline Kale iz Suhorja, Janeza Križnarja iz Kranja, Janeza Marna iz Mirne, Janeza Rebernika iz Svete Trojice, Mateja Šuštariča iz Semiča, Metko Šeškar iz Zagradeca in Štefana Pintariča iz Zavrča.

Foto: Ana Gregorič

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2019 ob 15:12 t gost

      seljak

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2019 ob 0:01 domači MED gost

      Damjan je iz Banovec, občina Veržej. Banovci so znani po termalnem kopališču. Danes v dobi GPS večina na žalost ne ve več geografije. Damjan veliko sreče in uspeha ti želim.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.