https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Znan nasprotnik Mure v primeru napredovanja

19.6.2019  

Na sedežu Evropske nogometne zveze v Nyonu so danes opravili žreb drugega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo.


V kolikor Mura izloči Maccabi Haifo, se bo pomerila s francoskim RC Strasbourg.

 

Sicer so bili možni nasprotniki črno-belih naslednje ekipe: češki FK Mladá Boleslav, romunski Fotbal Club FCSB ali moldavski FC Milsami Orhei, litvanski FK Kauno Žalgiris ali ciprski Apollon Limassol FC, francoski RC Strasbourg, nizozemski AZ Alkmaar in bosanski FK Radnik Bijeljina ali slovaški FC Spartak Trnava.

Foto: arhiv Pomurec.com

Iz NŠ Mura so sporočili, da bo začetek prodaje vstopnic za tekmo z Maccabijem, za lastnike letnih kart v ponedeljek, 1. julija 2019, od srede, 3. julija 2019 naprej pa bodo vstopnice na voljo vsem. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.06.2019 ob 15:10 DF gost

      Novinar, ce niti en dan ne mores brez Mure, se vsaj slovnice nauci! Da nisi mogoce ti tisti vecni student na mopedu?

      15 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2019 ob 15:23 DF gost

      Novinar nauci se slovnice in ne brisi komentarjev, ki ti niso vsec.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.06.2019 ob 16:42 Tij tudi lekar nemreš brez Mure,ka sakši prispevek komentejraš! gost

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.06.2019 ob 18:20 matematik gost

      Odpreš portal in ne vidiš drugega kot Mura, Mura, Mura, ......... Ka se je vam odpelalo?

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.06.2019 ob 19:36 Kapelčan gost

      Če bi moja psica imela jajca bi bila pes.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.06.2019 ob 19:53 gost

      Glede pisanja o Muri: tisti, ki se stalno pritožujete zaradi števila prispevkov o Muri, s svojimi kliki in komentarji izdatno prispevate k temu, da jih je še več. Za tiste, ki jih Mura zanima (in teh je mnogo, mnogo več) pa ste moteči vi trije ali štirje (oz. en hudo shizofreni posameznik). Da nekdo spremlja svoj klub in mu to nekaj pomeni, je razumljivo. Povsod v razvitem in tudi manj razvitem svetu je tako. Kaj pa je narobe s človekom, ki se življensko osmišlja zgolj z negativnimi komentarji o nekem klubu, pa je vprašanje za strokonjake, ki se poklicno ukvarjajo s človeško psiho.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.06.2019 ob 20:11 DF gost

        Ti z zelo nizkim IQ: ce te kaj o Muri zanima, imas njeno spletno stran in tam vsako novico 10 x preberi, ce hoces. Ostale ljudi, ki jih nogomet in Mura ne zanimata, pa nehajte vsakodnevno nekajkrat na tem portalu " posiljevati " s to v Evropi cisto nepomembno Muro.

        10 8 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.06.2019 ob 11:46 Z Spoštovanjem gost

      D. f. Kaj je s teboj narobe ? Sam nam odgovori ! Zakaj se javljaš tam če ti nekaj ne paše,. Naj je SOBOTAINFO ali POMUREC tebe je poln kufer zakaj !!?? Obstaja samo računalnik ali imaš tudi kako drugo delo !? Za pogovor si vzami OŠTARIJO . Bomo morali na sedeš Pomurca zaprosit da te # ODKLOPIJO # ali bomo iskali tvoje napake in posredovali tja kamor se to rešuje !! Če te tema ne zanima je prosim ne komentiraj.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.06.2019 ob 19:42 DF gost

        Ne mores ti meni ukazovati kaj lahko in cesa ne smem komentirai. Poln kufer imamo vsi tisti, ki nam nogomet in Mura nista prva in edina stvar na svetu, nenehnega pisanja in hvaljenja Mure na tem portalu - v dveh dneh 5 clankov o Muri. To je skregano z vsako pametjo. Mura ima svojo spletno stran pa se njeni navijaci izzivljajte tam. Ne nas, ki nas nogomet ne zanima " posiljevati " s to Muro, ki v Evropi nic ne pomeni. Tega, kar pocnejo novinarji v Soboti, ne pocnejo niti v Barceloni, niti v Madridu. Da ne bom pisal o tem kaj v nogometu pomeni Barcelona kaj pa Mura. MADZARI SO VAM POKAZALI KAM SPADATE.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.06.2019 ob 15:26 mmm gost

      hhhhh

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.