https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: PGD Bogojina praznovala 90 let

Bogojina  

Prostovoljno gasilsko društvo Bogojina je v soboto 20. julija 2019 praznovalo 90 let delovanja.


Na slavnostni prireditvi so se spomnili na začetke društva in na vse dosežke gasilskega društva iz preteklosti. 

Navzoče so nagovorili tajnik gasilske zveze Moravske Toplice, župan občine Moravske Toplice, podpredsednik gasilske zveze Slovenije in poveljnik gasilskega društva Bogojina.

Po prireditvi je gasilce in obiskovalce zabaval ansambel Okrogli muzikanti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2019 ob 14:46 Risto Kubura gost

      Kje pa je Magyar Bacsi???

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2019 ob 16:01 gost

      Ka pri gasilcih, ki so uniformirani ne velja da imajo urejene frizure in brade saj tu na slikah kazijo uniformo sploh svečano, tako se gre gasit požar ne pa na svečanost? Tisti ki podeljuje priznanja bi se moral malo urediti če že opravlja funkcijo?

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.07.2019 ob 3:55 Gasilka❤️ gost

        Eno vprašanje? Si tij sploj kda vido kak so gasilce oblečene kda gasijo požare? Ker sklepan po ton komentare ka nej...in če te že zanimajo pravila nošenja svečane uniforme si najprvlej prešte in te komentiraj tak glupo kak si zdaj... Zanima me tude kak bi se tij uredil če be podeljeval priznanja?

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2019 ob 22:16 rUDI gost

      Enjajte ži enkrat s temi gasilskimi pizdarijami, saj niste nikjer nič rešili, nategujete narod in popivate.

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.07.2019 ob 3:47 Gasilka❤️ gost

        rUDI Kak lejko sploj tau povejs? Sto pa gasij požare, črpa vodo s kleti, puca ceste, prekriva streje pa še bi lejko naštevala... In te nešče napijše ka samo pijemo. Je resno tau tak naraube ka se na obletnico gasilskoga drujšta narejde nekša proslava pa veselica? Eni vidite samo tau ka se dogaja en den, tiste den ge gasilci pijejo pa se veselijo...ka pa če be gledale ka delajo kda resavlejo naravo in stvarij pa predmete drugih lidij, predvsem pa lidij kere so ogrožene. Rajše se zamislite vsi kere mate takšno mnenje ka be bilo če gasilcov nebe bilo. Što be požare gasil, bi lehko en človek san pogaso požar na njive, v šume? Lejko smo ponosne ka gej telko gasilskeh društev in večina jih je prostovolneh, ker se v ton vijde ka smo pripravlene pomagate drugin. Tiste pa ka mislite ka je tau brezveze pa samo molte ka van ob nesreče pomagajo drujge lidjej ker so ene pripravlene pomagate. IN ZA VSE TISTE KERE MIJSLITE KA GASILCE SAMO PIJEJMO IN NIKA NE REŠAVLEMO ITE PA SAME NAREJDITE VSE SAME KDA PRIJDE DO KAKŠNE NESREČE IN NE ZOVTE GASILCOV!

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.07.2019 ob 7:51 potrata gost

        rejsan, samo nekšne veselice za sebej, gda se ženijo, te nekšne orgije vzganjajo s curki, kda keri umre, opet ceremonija.....samo za sebe skrbijo. Kolko ponucajo penez v cejlon Prekmurje za tej par intervencij, je itak 100 x preveč, pa če van je prav ali ne! Pa samo grozijo kak mo jih že nucali, bedno!!

        4 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.07.2019 ob 13:52 Prekmurka gost

        Potrata, hitro lejko pride do kakšne nesreče, pa mo jih nucale. Nekak se finacejrate morejo, obleke in ostale stvari so nej tak pocejne. Sama znan kak je težko priti do kakšneh donacij, glede na to kelko društev pa organizacij je v Sloveniji. Pa še en link ka boš mel predstavo kelko košta obleka. https://www.gamat.si/oblacila/oblacila-za-gasilce/obleka-za-gozdne-pozare

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.07.2019 ob 9:26 gost

      kje so komentarji?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.07.2019 ob 13:14 gost

        brez besed.to pišejo budale brez funkcij.lahko jih je sram da so proti gasilcem.vsak jih bo mogoce rabil.bok nedaj ampak.????????????

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.07.2019 ob 13:09 gost

      Ne serite ker nimate pojma ka blebetate.mogoče boste rabili kdaj tudi gasilce.nehajte s takimi bedarijami.vas moti da nam je uspelo😂😂😂

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.07.2019 ob 16:18 gost

      Vsi ti kaj ste pisali komentarje za gasilce vas je lahko sram to pa ne vidite koliko nam pomagajo ko boste v težavah potem tudi ne kličite gasilce sami si gasite pa vodo si tudi sami ven črpajte sram vas bodi da take pišete tudi gor

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.07.2019 ob 19:46 gost

      Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Veeč 0 tem lahko preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.