https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Razkrivamo prvi sklop nastopajočih na prireditvi Ples – noč čarovnic

Rakičan, 09.08.2019 ob 6:00  

Prireditev Ples-noč čarovnic bo letos potekala že sedmič v dvorcu Rakičan, pri čemer je organizator razkril prvi sklop nastopajočih, ki bodo nastopili v treh dneh. Vstopnice si obiskovalci že lahko zagotovijo v predprodaji preko spletne prodaje.


Festival Ples-noč čarovnic se bo letos pričel v soboto, 26. oktobra in to z nastopom najudarnejše slovenske skupine Siddharta in edinstvenim vokalistom Massimom s skupino.

Drugi dan festivalskega dogajanja v nedeljo, 27. oktobra, bo nastopil vrhunski glasbenik Gibonni s skupino in karizmatični Urban. Na ta dan bo tudi bogat program za otroke.

V sredo, 30. oktobra, dan pred praznikom, bo za zabavo poskrbel svetovno znani ALLE FARBEN s spremljevalno skupino, ki bo premierno nastopil v Pomurju, slovenski raper Challe Sale in mnogi drugi izvajalci.

ALLE FARBEN premierno v Pomurju:

Vstopnice že v predprodaji

Dnevne vstopnice »Early Bird« znašajo: 6,90 Eur (do razprodaje 1. kontingenta).

Otroci do 12. leta v spremstvu staršev oz. skrbnikov imajo prost vstop.

Čarobna vstopnica za vse tri dni prireditve po promocijski »Early Bird« ceni znaša 14,90 Eur.

Prodaja vstopnic do nadaljnjega poteka izključno preko spletnega sistema nakupa na tej povezavi: https://ris-dr.si/basket.

Najmanj 15 različnih glasbenih izvajalcev

Tokrat je organizator razkril prvi sklop nastopajočih. Dokončni program bo zajemal najmanj 15 različnih glasbenih izvajalcev, pri čemer organizator obljublja še veliko drugih glasbenih poslastic, ki bodo razkrite v septembru.

 

    Fotogalerija