https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prijeta sprovajalca in tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo

22.08.2019 ob 14:00  

Pomurski policisti so izsledili in prijeli 21 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo.

Nezakoniti prehodi državne meje

Pomurski policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje izsledili in prijeli 21 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo.

Tujci po državljanstvih: Alžirija 3, Maroko 4, Sirija 2, Turčija 7 in Afganistan 5. Sedem tujcev je zaprosilo za mednarodno zaščito, ostali pa bodo po končanih postopkih vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Prijeta sprovajalca in tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo

Po predhodni  prijavi  je  policijska  patrulja  včeraj okrog 16.40 na pomurski avtocesti v Vučji vasi s svetlobnimi in zvočnimi signali poskušala zaustaviti dve  osebni vozili, srbskih  registrskih  številk,  kateri pa signalov policistov nista upoštevali.

Prvo  vozilo, znamke Honda je zapeljalo na izvozni pas avtoceste in nato na koncu izvoznega pasu zavilo nazaj na avtocesto, ter pospešeno nadaljevalo z vožnjo v smeri Maribora. Enako je storil voznik druga vozila znamke Citroen C5.  Po okrog 500 metrih vožnje se je vozilo Honda ustavilo na voznem pasu.

Policisti so ob kontroli okolice vozila v grmičevju prijeli štiri državljane Turčije. Voznika in sopotnika osebnega vozila znamke Citroen, oba  državljana Srbije, ki sta v vozilu prevažala tri državljane Turčije so na območju Maribora prijeli policisti PU Maribor.

Vse  tujce  je v nadaljnje postopke prejela PP Ljutomer. Obema državljanoma Srbije  je  bila odvzeta prostost ter odrejeno pridržanje in bosta kazensko ovadena  zaradi  suma  storitev  kaznivega  dejanja  po  308.  členu KZ. Za neznanim voznikom vozila Honda policisti zbirajo obvestila.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2019 ob 18:10 čondraš gost

      in zdaj bo minilo 5 - let preden bo Šarčeva bedasta vlada sprevidela da so migranti še pred postavitvoji pompozne ograje, spremenili smer in prečkajo mejo v Prekmurju . Dajte uredništvo, sporočite bizgecu naj se malo obrne še proti vzhodu ;).

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2019 ob 18:22 gost

      Ne samo SDS tudi nekateri župniki napihujejo in strašijo vernike z migranti in jih pozivajo, da zavarujejo in ubranijo krščanstvo. Nekateri so prav ognjeviti.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2019 ob 19:02 čondraš gost

        Pravilno, prve vas bodo tako posilili levake, tako da bodite hvaležni župnikom da vas branijo.

        5 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2019 ob 19:25 gost

        Pazi, da nede župnik tvoje žene. Ne vidiš ka se v Beltincah,Soboti, na Goričkom pa še kja dogaja?

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2019 ob 18:51 rile gost

      če bi ti,kateri zagovarjate migrante in si jih želite ,imeli kak stik z njimi bi drugače začeli razmišljat(Lahko pa si jih vzamete domov,in jih posvojite),Toti migranti bodo živeli na stroških države(posledično vas ,nas itd)Lp

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2019 ob 19:04 čondraš gost

        To so budale..isti zagovarjajo svoje defekte, od spolnih nenaravnih praks, do zagovarjanja raznih škodljivih manjšin, migrantov itd..ponavadi deca bogatunov ki imajo slabo vest zaradi lopovskih staršev in se jim s tem malikovanjem abnormalnega, maščujejo.

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2019 ob 19:00 gost

      DESNI CEPLJENCI BREZ PAMETI.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.08.2019 ob 19:05 čondraš gost

      levaki so resnično debilni, vabijo k nam migrante samo da bi provocirali desnjake, moteni možgani od mamil. Nič novega pri levakih, zapite in zadrogirane družine.

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.08.2019 ob 20:03 gost

      nnnnnnnnnn

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.08.2019 ob 21:46 čondraš gost

      Pa res se bom zaklenil v klet, naj tebe majmuna posilijo ..haha..bomo priče čistemu animalfucku ;) . Klošarji levičarsko balkanski.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.