https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kakšno vreme se nam obeta?

07.09.2019 ob 9:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes in jutri pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše popoldne in jutri.

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami in posameznimi nevihtami. Vmes bodo tudi suha obdobja, padavine bodo pogostejše v popoldanskem času. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 21 °C, navaja Arso.

Jutri bo oblačno. Na severovzhodu bo dopoldne večinoma suho, drugod bo občasno deževalo. Padavine se bodo popoldne na zahodu okrepile ter se zvečer pomikale prek osrednjih krajev proti vzhodu. Vmes bodo tudi močnejše nevihte z nalivi. Jutranje temperature bodo od 9 do 14, najvišje dnevne od 13 do 19 °C.

 

OBETI

V ponedeljek zjutraj bo dež ponehal, čez dan se bo od zahoda jasnilo. V torek bo precej jasno. Jutro bo sveže in ponekod po nižinah megleno, še navaja Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.