https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trenutno aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

19.09.2019 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili prosta delovna mesta na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje. Nekaj najbolj zanimivih smo izbrskali, preverite jih v nadaljevanju.


ARTEX, tovarna skladiščne opreme d.o.o. išče tehničnega direktorja. Zahtevana je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja), smer Strojništvo in obdelava kovin. Alternativna izobrazba je visokošolska 1.stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja). Za prosto delovno mesto je potrebno imeti 5 let delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj do 25. septembra 2019 pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti, lahko pa tudi pokličejo za razgovor.

"CAR IMPEX" TRGOVINA, POSREDOVANJE CAR ALEKSANDER S.P. išče kuharja. Zahtevana je srednja poklicna izobrazba smer živilska tehnologija in 2 leti delovnih izkušenj. Za razpisano delovno mesto za nedoločen čas je potrebno poklicati za razgovor vse do 25. septembra 2019.

GOZDARSTVO BT, SEČNJA IN SPRAVILO LESA, D.O.O. išče gozdarja sekača. Zahtevana je osnovnošolska izobrazba, 1 leto delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije in izkušnje na področju sečnje lesa. Za prosto delovno mesto za polni delovni čas je potrebno poslati vlogo po pošti ali e-pošti, kandidati pa lahko tudi pokličejo za razgovor vse do 22. septembra 2019. Podjetje išče tudi gozdarja traktorista, zahtevana je prav tako osnovnošolska izobrazba, 6 mesecev delovnih izkušenj, predvsem izkušnje z delom s traktorjem ter vozniški izpit B in F kategorije. Za delovno mesto za določen čas (12 mesecev) je potrebno poslati vlogo po pošti ali e-pošti, prav tako pa lahko tudi pokličejo za razgovor do 22. septembra 2019.

KOCET, trgovina in storitve, d.o.o. išče prodajalca, ki bo opravljal dela v prehrambeni prodajalni. Zahtevana izobrazba je srednja poklicna, alternativna pa srednja strokovna ali srednja splošna. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za prosto delovno mesto za določen čas (12 mesecev) je potrebno poklicati na razgovor do 20. septembra 2019.

KOVAČ gradnja vozil d.o.o. išče ključavničarja. Zahtevana je srednja poklicna izobrazba smer strojništvo in obdelava kovin in vozniški izpit B kategorije. Za prosto delovno mesto za nedoločen čas je potrebno poklicati do 21. septembra 2019.

OSNOVNA ŠOLA GORNJA RADGONA išče knjižničarja. Zahtevana je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja) izobrazba. Prav tako pričakujejo tekoče znanje slovenskega jezika ter zahtevna računalniška znanja. Za prosto delovno mesto za nedoločen čas in skrajšan delovni čas (10 ur na teden) je potrebno poslati življenjepis s potrdilom o izobrazbi, potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo sodišča, da oseba ni v kazenskem postopku; samo vlogo pa je potrebno poslati po e-pošti vse do 20. septembra 2019.

PAMA HIŠE, proizvodnja montažnih hiš in druge storitve, d.o.o. išče monterja lesenih hiš. Zahtevani pogoji so srednja poklicna izobrazba oziroma gradbeništvo. Od kandidatov pričakujejo 6 mesecev delovnih izkušenj, potreben je tudi vozniški izpit B kategorije. Za prosto delovno mesto, za nedoločen čas, lahko kandidati pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 25. septembra 2019.

Refleks SERVIS, predelava, montaža in prodaja stekla d.o.o. išče tehnologa za proizvodnjo. Zahtevana je višješolska (prejšnja) ali višja strokovna izobrazba, področje Tehnika. Alternativna izobrazba je visokošolska 2.stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja), področje Tehnika. Potrebna so 4 leta delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 21. septembra 2019.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2019 ob 11:17 pörköt gost

      CAR IMPEX .......... Če bi dal plačo kot se spodobi ne bi iskal kuharjev vsaki tri štiri mesece

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2019 ob 19:51 Lendavski nadvojvoda gost

      Popolnoma prav.Dobre,delovne ljudi je treba pošteno plačat,pa ,predvsem,spoštovat.Marsikateri "podjetnik"je bil šolan v štali,moralno in umsko.Dajte mu nož in vilice v roke pa boste videli,predvsem na novoletnih" prestižnih "zabavah.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2019 ob 23:21 lenuh gost

      naj delajo samo če se pistijo norca delati z svojoga zivlenskoga časa ... svoj zivlenski miren čas je več vreden

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.09.2019 ob 13:22 červek gost

      Ka pa tiste mlade ljudij ,ki so nekaj let na podpori ne naženejo delat vsaj nekaj mesecev v letu ?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.