https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Preverite, kaj se ta vikend dogaja v Pomurju

19.09.2019 ob 18:00  

Ta konec tedna bo v Pomurju pestro dogajanje. Za vas smo zbrali nekaj dogodkov in prireditev, na katere se lahko odpravite.

Dogodki v petek

Tudi letos se bo v sklopu Evropskega tedna mobilnosti odvijal dogodek Dan brez avtomobila. V Murski Soboti se bo dogajanje odvijalo na Drevoredu Martina Luthra s pričetkom ob 9. uri. O samem poteku dogajanja lahko izveste več tukaj. Letošnji slogan prireditve je Gremo peš! Dogodek bo potekal tudi v Beltincih in sicer na parkirnem prostoru pri blagovnici Ravenka in v parku vse od 8. ure dalje. Program v Beltincih je objavljen tukaj.


Na območju Bukovniškega jezera ter na relaciji Dobrovnik - Genterovci - Lendava - Kolesarski center Murania bo potekal dogodek Zakolesarimo v jesen. Sam podrobnejši program dogajanja lahko najdete spodaj.

V prostorih Mikk-a v Murski Soboti se bo od 21. ure dalje odvijala Alternativna godba. Nastopata skupina Lvmen iz Češke in slovenski trio, ki prihaja iz Lendave, Inhibis.

V soboto bodo potekali naslednji dogodki

V Ljutomeru na Glavnem trgu se bo 21. septembra od 10. ure dalje odvijal Lotmerški trail tek. Za prijave na tek in pohod, se je potrebno predhodno prijaviti do petka 20. septembra ali na dan prireditve. Več informacij o dogodku najdete tukaj.

V Černelavcih zraven Gostilne Spirič bo potekal 5. kozel fest. Od 12. ure naprej bodo poskrbeli, da se boste lahko okrepčali s sveže pečenim volom na žaru, sam dogodek pa bodo popestrile Učiteljice, Tarapana Band in Blue Planet. Celotna prireditev bo potekala pod šotori, tako da je poskrbljeno tudi v primeru dežja.

V Prlekiji na Cvenu se bo v petek ter z glavnim dogajanjem v soboto odvijalo Kožuhanje. Turistično Društvo Cven prireja že 20. Kožuhanje in 6. srečanje Cvenarjev. Ob 17. uri v soboto bodo na dogodku zabavali ansambel Jeruzalem

Moto klub Gronska strejla vas vabi na 20 obletnico delovanja kluba, ki bo v soboto od 14.00 ure naprej pri klubskih prostorih v Budincih.

Od 20. ure dalje bo v Murski Soboti v Mikk-u potekal Mikkov družabni večer. Vabljeni, da se jim pridružite na družabnem večeru in prinesete s sabo kako namizno igro, igralni plošček ali karte.

V nedeljo ne zamudite tekme Mura:Celje

Za vse ljubitelje nogomenta bo tako v nedeljo 22. septembra ob 18. uri v Murski Soboti na Mestnem stadionu Fazanerija potekala tekma 1. Slovenske nogometne lige Mura - Celje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2019 ob 18:37 gost

      Zdaj imate lepo sliko glavne tribune na Fazaneriji. Gušteri preštejte si sedeže. Novinarji, ki poročajo o številu gledalcev bodo napisali najmanj 1 000 sedežev. Vi jih pa preštejte.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2019 ob 21:02 gost

        Zaradi mene če napijšejo ka jih je bilo 20000, se ne obremenjujem s tem. Tebe de pa zgleda kap zadela

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2019 ob 21:09 gost

        Zakoj? Meni je to čisto nepomemben podatek, če pa tebe nategujejo pa je to tvoj problem. Vsak ma svoje oči pa vidi, mislim halo koga briga

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2019 ob 22:19 Mura ole gost

        Jaz sem preštel pa ti dedek.In ti pameten ki šinfaš Muro ki je dvignila celotno prvo ligo z gledalci in tako dalje

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2019 ob 19:05 Naftaš gost

      V nedeljo vabljeni na tekmo Olimpija Dolga vas .Gančani ne pa palig Mura. So še drugi klubi v pomurju, ali pa je Mura eden in edini nogometni klub v prekmurju, vse ostalo pa je za odpad.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2019 ob 19:59 zdravo gost

      Standard. Učiteljice, Blue Planet, Luka Basi, Plamen. In cikel se obrne. Žalost.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.09.2019 ob 21:00 Oldgringos gost

      Mura in Mura pa mogoče Učiteljice, vse ostalo je odpad !

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.09.2019 ob 13:10 hg gost

      vse bo črno pri špiriču jutri 21 socijalna podpora

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.09.2019 ob 12:16 gost

      hehe puno čarnij pa goričancov de pri tun Šmikliči ,ka do se v trans metali na cigansko muziko,baje ka 10 autobusov pela z goričkoga na ti senzacionalni dogodek leta ...tepa še ga dokležovski prijdo ,ka do se ga malo bili ,ga tak po takti un tau znajo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.