https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

7. POMURSKI OKTOBERFEST

Kdaj: Sobota, 12.10.2019 ob 12:00

Kje: Beltinci, Grajsko dvorišče

Društvo za kolesarstvo in umetnost Beltinci prireja v sodelovanju z Občino Beltinci 7. Pomurski Oktoberfest.

V okviru dogodka se bo ob 13.00 na grajskem dvorišču v Beltincih začelo kuharsko tekmovanje v kuhanju jedi Chili con carne, kjer bodo ekipe pokazale svoje kuharske sposobnosti. Obiskovalci bodo lahko že po 12. uri naročili chili, ki ga bo skuhal zmagovalec prejšnje čilijade.  Če ste vešči v kuhanju, vas vabimo da se tekmovanja udeležite tudi vi.

Ob 14. uri bo gledališče KUKUC pričelo z animacijo, zabavo za otroke. Pripravljajo čarovniško in plesno animacijo, ustvarjalne delavnice, lov na skriti zaklad in poslikave obrazov.

Ob 18. uri se bo dogajanje preselilo v šotor. V glasbenem programu bodo nastopili: Böltinska plej banda Kulturno umetniškega društva Beltinci,  skupina D-dur, ansambel Me tri do polnoči in ansambel Prleški kvintet. Dogajanje bo popestrila tudi domača folklorna skupina Kulturno umetniškega društva Beltinci.

Poleg glasbe bo kot prejšnja leta poskrbljeno za jedačo in pijačo. Na voljo bo meso s krače, bele klobase, preste in več vrst kvalitetnih točenih piv, ki vam jih bodo postregla luštna dekleta v bavarskih oblačilih, dirdlnih. Pripravljamo tudi bogat srečelov. Vse obiskovalce, ki bodo na dogodek prišli v bavarskih oblačilih bomo nagradili.

Lepo vabljeni, da se udeležite pomurskega oktoberfesta. Vstop je prost.