https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Soboška občina išče novega direktorja mestne uprave

08.10.2019 ob 12:00  

Mestna občina Murska Sobota je danes na svoji spletni strani objavila Javni natečaj za položaj direktorja Mestne uprave Mestne občine Muska Sobota.

Po tem, ko je Srečko Đurov 1. oktobra nastopil novo službo, kot načelnik Upravne enote Maribor, je soboška občina ostala brez direktorja Mestne uprave. Funkcijo vršilke dolžnosti direktorice mestne uprave pa je prevzela Milena Vöröš.

Na spletni starni občine pa so danes objavili javni natečaj za novega direktorja, prosto delovno mesto pa so objavili tudi na Zavodu za zaposlovanje.

Pogoji za delovno mesto direktorja občinske uprave so:

  • univerzitetna izobrazba ali najmanj visoka strokovna izobrazba s specializacijo oziroma magisterijem (druga stopnja);
  • najmanj 7 let delovnih izkušenj;
  • opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv;
  • opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka;
  • funkcionalna znanja upravnega vodenja in upravljanja kadrovskih virov;
  • državljanstvo Republike Slovenije;
  • znanje uradnega jezika;
  • da ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in da ni bil obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev;
  • da zoper njega ni bila vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Delo in naloge direktorja mestne uprave zaobjemajo vodenje mestne uprave, neposredno pomoč pri vodenju strokovnih nalog na delu delovnega področja mestne občine, vodenje projektnih skupin za najzahtevnejše in ključne projekte, samostojno oblikovanje ključnih sistemskih rešitev in drugih najzahtevnejših gradiv, izdaja odločb v upravnih postopkih na prvi stopnji, zagotavljanje oziroma neposredna pomoč pri zagotavljanju razvoja mestne občine ter opravljanje drugih najzahtevnejših nalog.

Delovno mesto je razpisano za določen čas 5 let. Rok za prijavo pa je do 7. novembra. Kaj vse mora prijava vsebovati najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2019 ob 12:09 Inšpektor gost

      Ajd debeli navali ;)

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.10.2019 ob 14:49 Emmad gost

        Aicinu jūs uz privātu latviešu seksa klubu - www.lady4.fun Šī ir labākā vieta, kur atrast seksa partneri! Gaidīšu jūs tur :)))

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.10.2019 ob 13:53 Inšpektor gost

      Aja izobrazba ti fali, nikaj nej, šinfaš lejko dale ;)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.10.2019 ob 14:05 gost

        Sem diplomirani inženir, tudi magisterij imam, a nimam onih drugih fint z upravnimi postopki. Največja fora je pa v tem, da sem že več kot osem let v penziji. Lep dan želim, prijetno sonce je zunaj. Čudovito ob SOBOŠKEM MORJU.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.10.2019 ob 14:33 gost

      če bi tij imel tako izobrazbo pa še v penziji da bi bil , potem se tij nebi tu po teh forumih nategoval tij si edna velika sirotinja na sociali brez izobrazbe osnovne šole si nej končal itd .... pikoš na kubik !!!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.10.2019 ob 19:39 sijarto gost

        14:33........... DF ni sposoben ,da bi kje šankrejte pucal ne,da bi delal kaj drugega . Vsak dan je v Lazarjevem domu ob 11 uri na kosilu .Slabo pokojnino ima če tam žere

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.10.2019 ob 20:10 po gost

      rudaš baje bo saj je on itak vse občane pušče nk puščo uničo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.10.2019 ob 7:49 ooog gost

      nives cajnk. ni primerna ? mislim da kot svetnica, predsednica ks bakovci bi lahko polek vsega opravljala še to delo . tako je pri nas. vse naprtiti enemo človeku da se denar izteka na en račun . Drugi sposobni pa nič od tega kolača . Slovenska foušija . To ne moreš verjet kaj se dogaja v MS. Končno ena dobra poteza da se direktor mestne uprave zamenja , ampak umam da pride desno strankarsko naravnan in ne spet žive barve (rdeča).

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.10.2019 ob 20:05 bakovčar gost

        So meli vso priliko sveta samo ka če so bili nesposobni. De pač canjkojca to popravila

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.10.2019 ob 9:46 politika gost

      Spoštovani Pomurec - vam je župan Jevšek, veliki prijatelj Nives Cajnko zapovedal, da onemogočite komentiranje pod članek V Bakovcih znova turbulentno? Zakaj krajani ne bi smeli izraziti svoje mnenje vsaj tu, saj ga drugače ne morejo. Sicer pa pod nobenim člankom, kateri se nanaša na Bakovce, ne moreš komentirati. In to bi naj bila svoboda govora. Žalostno!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.10.2019 ob 13:43 PRITOŽBA NA MIN. ZA KULTURO gost

        Komentar pod "politika" imaš čisto prav, to na pomurci je banda od bande 100 % so pod vplivom Jevška - komunistov Sobote, že dal časa spremljam to njihovo brisanje in onemogočanje komentarjev, in prideš do zaključka da so popolnoma podvrženi Jevšku - enostranski. EVO DOKAZA Da vam bo bolj jasno kdo so pojdite malo na Google vpišite Zavod roka in Zavod roka - Stop neplačniki pa vam bo čisto vse jasno od koga se financirajo in koliko davkoplačevalskega denarja je izginilo Gre za zavod, ki je v preteklih letih, čeprav se ukvarja s podjetniškim svetovanjem, od države počrpal neverjetnih 298 tisoč evrov, razkriva aplikacija protikorupcijske komisije Erar. VSE NAJDETE NA SPODNJI POVEZAVI https://skandal24.si/news/zavod-ki-je-opetnajstil-zavod-za-zaposlovanje-zaposlenih-ni-vec-je-pa-tozba/ Sam sem že podal pritožbo na Ministrstvo za kulturo, da takšen medij ukine. ZDAJ PA LAHKO BRIŠEŠ TU, DRUGOD PA NE BOŠ MOGEL

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.10.2019 ob 20:06 Inšpektor gost

        Kda se boste prijavljali z imeni in priimki bo vse omogočeno, aja te nede mud za komentirati LOL

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.10.2019 ob 14:29 občan gost

      vse je kot prej

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.10.2019 ob 6:16 gost gost

      ja odlična konbinacija canjko niveska pa župan jevšek orkester v nulo eden kradne drugi laže na konci pa jebeta bakovce oba glih skuper pašeta kot osel in sedlo pa že negda je obečo jevšek canjkojovoj mesto direktora mesne uprave samo neven ka se jima je poškalilo ka ste to že čuli ka je pa canjkojova naredila v bakovcaj to pa že rejsan nema forme vej se že v občini sprašuvlejo ka pa je z našin županon jozuš jezuš samo enouk de počilo pa to nede dugo e jeušek jeušek jeušek bllllaaaaa.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.10.2019 ob 6:37 gost gost

      bakovčar znaš kelko ge poznan bakovce pa canjkojovo ona lejko samo dale kradne peneze kak je delala do zdaj pa z čobijon manipulejrata pa motata bakovčare okoli prsta naven ka je jevški napravila ka jo tak ščiti vej se pa že nekaj časa gučij vsefele od bakovec in canjkojove pa jevšku groza za enoga župana canjkojova si pa naj uredi stvari doma ka ma rasul v nulo pa taki so naj na vladi pa ka ste vsi zmešani z jevškon vred dajte no naj se v soboški občini že enouk kunča ta katastrofalna korupcija naven vej pa je jevšek nekšni udbaš bil pa bi se mogo držati nekšnih zakonov ali ka mislite lidge sobočani dragi v riti smo vam poven in to do guta škoda za našo soboto ka jo man zelo rad.j

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.10.2019 ob 21:39 Boško Buha gost

      Cajnkova je nej sposobna biti mati nej pa nekakšna kvazi svetnica pa precednica v krajevnoj. Skuper z županon ta bejžala en den vsaki s svojoga prestola naj samo SD nadomesti kera drujga stranka Pa to nede dugo ka tak dale več nemre iti.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      09.11.2019 ob 1:13 Irma gost

      Obožujem to ekipo. Fantje, žal mi je za razodetje, vendar sem samo pušča od teh igralcev, Želim spoznati isto, email mi tukaj. >.... """ www.2020.na.to

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.