https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski tetoverji uspešni na tekmovanju konvencije Tattoo Mania

09.10.2019 ob 9:30  

Pretekli konec tedna, 5. in 6. oktobra, je v Kopru potekala tatu konvencija Tattoo Mania 2019 Inknroll festival, ki je zajemal tudi tatu tekmovanje.

Na konvenciji, ki je tokrat potekala drugič, si je bilo mogoče ogledati tetovaže največjih mojstrov tetoverstva v Sloveniji in tudi gostujoče tuje artiste.

Festival je spremljal pester spremljevalni program, v katerem so nastopile glasbene in plesne skupine. Obiskovalci pa so se lahko ustavili tudi ob stojnicah raznoraznih razstavljalcev.

V tekmovalnem delu konvencije so bili uspešni tudi tetoverji iz Pomurja. V soboto je 1. mesto v kategoriji »Best Old School« osvojil Rok iz studia Tattoo Dejan Marič iz Lipe.

V nedeljo pa je bil v kategoriji »Best of Black & Gray«  uspešen Dejan Marič iz studia Tattoo Dejan Marič iz Lipe, ki je prav tako osvojil 1. mesto.

Foto: FB Slovenia Tattoo Convention

 Naslov najboljše tetovaže nedeljskega dne pa je osvojil Pele iz studia Tattoo Pele iz Gornje Radgone.

Foto: FB Tattoo Pele

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2019 ob 10:04 gost

      Ni ničesar gršega od tetoviranega ženskega telesa ( tudi moškega ). A zaradi človeške neumnosti dobri tetoverji dobro služijo. Ne mi zdaj s tistimi forami, da s svojim telesom lahko počnem kar hočem. Človeku, ki mu tetovaža pomeni več kot partner in otroci, je potrebno nuditi strokovno zdravniško pomoč. Zdaj pa začnite pljuvati po meni. Ena, dve, tri ...............

      21 35 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.10.2019 ob 20:04 Eno gost

        Daj zamisli se zenska v 21 stoletju zivis pa kaki otroci pa tatuji kaj te primerjas ti. Taki ko da jurja za tatu nima lacnih otrok doma pa grdo oblecenih itd. Wtf daj idi tam zivet tvoj bedni lajf pa pljuvat po necem kar je res pomembno.

        10 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.10.2019 ob 10:21 gost

        Ženska, ki je polna tetovaž, ni sposobna za otroke, ker je v glavi preplitva. In kot takšna ni sposobna vzgajati otroke.

        4 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.10.2019 ob 10:24 gost

        Dani, ne hodim v cerkev, samo v glavi imam malo več od tebe. Po tvojem je človek napreden, če je poln tatujev? Kaj imaš ti v glavi? Kaj močnega kadiš ali gemleš?

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.10.2019 ob 10:54 krog gost

      DF so prej k***c na čelo stetovirali zna štoj kaj o tem ?

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.10.2019 ob 10:58 gost

      KO GLEDAŠ MURINE NOGOMETAŠE KAKE GLUPE ŠALABAJZERSKE TETOVAŽE IMAJO NA SEBI ( NE VSI - DUDEK PA ) TE SRAT STISNE.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.10.2019 ob 11:20 strelec gost

      Tudi Igor Muršič iz Lotmerka je odličen tetover, pa še nekaj bi se jih našlo.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.10.2019 ob 12:10 Buro gost

      Pa en lepi tatto poleg zenske muce na vhodi v nebesa ne skodi! Pa tudi ce ma tigra tetoveranoga na pi..ko,je nej nic noroga. Se pac spopades z njim. Zob na zob!!!!

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.10.2019 ob 12:31 gost

        Potem gledaš to njeno tetovažo, ne pa lepoto njene muce. IN TETOVAŽE NA ŽENSKIH INTIMNIH IN DRUGIH DELIH PRAVEGA MOŠKEGA ODBIJAJO.

        11 8 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.10.2019 ob 12:59 Lendavski nadvojvoda gost

      Kakšna tetovaža na teti je kar prav.Če pa je cela stetovirana,razen na brenkalici,je pa že preveč.Šlatati ščurka,kačo,zmaja...,pa napisi,ki v prevodu pomenijo,da je glupača...e,te ti pa dol pade.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.10.2019 ob 21:02 Lendavski nadvojvoda gost

      Tak povejmo,babe so bedaste,najbolj one v tatto-jih spravlene.Imamo bruhalništvo ko jih vidimo.Teta je fajna gda se "nosi",je koketna,flirtna,te malo mota ,te pogledne ka ti lače dol spadneju,ti pere zamazanu,pejgla,pa čoha pu hrbti,za decu skrbij, te malu krega,ti malu ne da,te pa drgouč več nemreš kak bi štela..E ,tou su naše drage pipike...držimo se jih,ne pa naškrabana, brez pejnez,naflackane z zadnjimi upanju "lovače".Bi še kaj povedal gorkuga,pa iden spat k svojuj.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.10.2019 ob 9:48 gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku.... Tako sem začel .... >>>>>> www.CashFlow77.Com

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.10.2019 ob 20:14 Culle gost

      Količina tatujev je premosorazmera z IQ-jem!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.10.2019 ob 9:57 Humanboy gost

      Pa narod ...malo citam vase komentare...ka mejsa se van ali ka van tau dela. Ge vij zivejte? Pa vsaki naj dela ka scej. Ka se vij brigate za druge. Lepi citat prave : zivi in pusti ziveti...ne bojte tak nazadnjaske no. In ka ma tu pamet pa tattoo veze oz povezavo sploh? 😁 Koje nevmestne vij strelate eni ej..kelko lidij nosi tattoo, pa kak so pametni..pa visike sole majo,pa krasne sluzbe. Ka te te za tej pravle bedaki eni...se vidi ka je v nasoj slo velika umsko- podhranjenost 😁😉✌️ vsaki naj ma ka scej,pa ce de takoj na sredi cela mel. Koža je njegova,pa kes tudi. Takda, lidje brigajte se lepo za sebe in de van malo lezej vrvlite. Ampak kak je stalnica, se rajse lidje brigate za druge ker svoj zivot mate beden....ce bi malo vec strpnoste bilo,pa humanoste itd bi vse lepse bilo. One love people! Radi se mejte, smejte se!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.