https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

ODPORNI NA STRES IN IZGORELOST

Kdaj: Sreda, 13.11.2019 ob 17:00

Kje: Dvorec Rakičan, Dvorec Rakičan

V sklopu Centra za družine Murska Sobota so v sodelovanju s strokovnjaki in predavatelji za vas pripravili cikel brezplačnih predavanj, vezanih na različne aktualne tematike in tako z velikim veseljem napovedujejo:

- 13. 11. 2019 ob 17.00 – ODPORNI NA STRES IN IZGORELOST

Predavateljica Martina Medved, mag. zak. in druž. štud. in zakonska in družinska terapevtka - stažistka ter avtorica znanega strokovnega bloga o partnerstvu, družini in osebnosti rasti Brlog nasvetov.

Vsebina predavanja: Predavateljica nas bo seznanila z različnimi izvori stresa, vplivi iz okolja in s pastmi sodobnega sveta. Spoznali in poiskali bomo rešitve in tehnike za zmanjšanje oz. odpravljanje stresa v vsakdanjem življenju, medosebnih odnosih ter na tak način poskrbeli zase in svoje dobro počutje. Predavanje pri poslušalcih spodbuja ozaveščanje širšega pogleda na stres – na zunanje stresorje (študij, služba itd.) in na notranje stresorje (jaz in moje notranje delovanje). 

Predavanja potekajo v Centru za družine Murska Sobota (RIS Dvorec Rakičan), Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota - Modri salon, I. nadstropje.

Vsa predavanja so brezplačna, zaradi lažje organizacije pa zbiramo prijave preko:
- e-pošte druzina@ris-dr.si (posredujete le ime in priimek) ali
- na telefonski številki (02) 535 18 94,
spodnje prijavnice.

VLJUDNO VABLJENI! 

Program sofinancira Ministrstvo za delo, družine, socialne zadeve in enake možnosti.