https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Policisti obravnavali dve novi poškodbi kombajna

19.10.2019 ob 9:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dva požara, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve poškodbi kombajna pri spravilu koruze, spletno goljufijo pri nakazilu denarja, zlorabo osebnih podatkov in vlom v stanovanjsko hišo. Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe pa so pri kontroli na avtocestnem počivališču Dolinsko odkrili ukraden štirikolesnik.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Dokležovju je zagorelo v gospodarskem poslopju, kjer je imel lastnik prostor, ki ga je uporabljal za pisarno. Škode je za okoli 5.000 evrov. V Lastomercih pa je lastnik na štedilniku pustil ponev z mastjo, ki se je vnela in poškodovala kuhinjske elemente. Požar je pogasil lastnik sam. Škode je za okoli 1.000 evrov.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju PP Murska Sobota.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2019 ob 13:15 gost

      Ah, dajte no. Pozanimajte se za kakšne odškodnine imajo ti kmetje zavarovane kombajne in pri koliko zavarovalnicah.

      7 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2019 ob 21:11 fešta gost

        Policisti obravnavali dve novi poškodbi kombajna, dobro da kaj obravnavajo, drugače bi jim bili dolg čas !

        3 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.10.2019 ob 9:00 gost

        Dd, se vidi, da si še zelen pri teh stvareh. Škode imaš za 5.000 evrov, prijaviš za 25,000 evrov ( mogoče ti tu kdo pomaga ) in to pri več zavarovalnicah. Ne trdim, da je tako ali možno je. Ker tega, kar se dogaja, ne more delati en človek.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.10.2019 ob 15:31 apače gost

        13:15 .............. In zakaj nisi kmet ,če dobijo kmeti toliko denarja ? Si siguren bi to potrdil tudi na sodišču ? Za to pazi kaj pišeš

        5 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2019 ob 23:02 gost

      Idite nekan s tejmi kombanji vred?

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.10.2019 ob 15:36 klaas kombanj gost

      9:00 Zelen si ti .Nimaš pojma ,kaj pišeš . Kako lahko nekaj trdiš brezi dokazov ?.Če imaš dokaze boš jih pokazal na sodišču imaš toliko poguma ,kot tukaj za tipkovnico ?

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.10.2019 ob 16:49 gost

        15: 36....... bougi, bougi. Tožarili bi se, da bi pa storilca našli pa ne. Moški, ki se tožari za besede, ni vreden, da med nogama jajca nosi. Se boš tudi za te besede tožaril? Kot stara baba?

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.10.2019 ob 16:44 gost

      15:31...... kaj je dedi? Sem te piknil tja kjer te boli? Ne grozi mi, ker se ti lahko kaj zgodi!!! Preberi si kaj in kako sem napisal, da ne boš sral po nepotrebnem. Tudi ti ne bi bil kmet, če ne bi kmetije, zemlje, stroje in ostalega podedoval. Zato ne seri s takimi primitivnimi forami.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.10.2019 ob 23:09 piki gost

      Dobro je en kmetom napisal, da niso vredni, da jajca nosijo, če bi se tožarili. Kar na lepem gre grozit s sodiščem. Ufff, sem se nasmejal. Sicer to niso pravi kmetje. Pravi kmet ne hodi sem gor pisat. To so taki polproletarci. Lepo je en napisal, da so vse podedovali sedaj pa močni. Malo se zamislite zakaj vam je tip to naredil. Že dolgo nazaj poleti. Ali pa je še kaj drugega vmes. Motivi so lahko zanimivi.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.