https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Cven doma premagal Dokležovje

Cven, 22.10.2019  

V soboto, 19. oktobra, je na Cvenu bilo odigrano srečanje 10. kroga 1. MNL, v katerem se je domači Cven pomeril z ekipo Dokležovja.


ŠD CVEN - DOKLEŽOVJE 2 : 1 (2 : 0)

 (K. Rok 3. min, N. Nino 27. min in BDavid 69. min)


Na nogometnem igrišču Cven je potekala nogometna tekma članskih ekip. Prvi polčas se je končal z dvema zadetkoma. Takoj po začetku tekme v 3. minuti je za Cven zadel Kosi. Ob naslednji priložnosti je v 27. minuti za Cven zadel Novak. V drugem polčasu je za Dokležovje v 69. minuti zadel Balažic. Tekma se je končala 2:1 za Cven.

Postava Cven: Kolbl Primož, Pongračič Mario, Tršovec Jernej, Rajh Luka, Magdič Domen, Škrobar Marko, Novak Nino, Kapun Tomaž, Kosi Rok, Kapun Simon, Čuk Denis

Postava Dokležovje: Zver Tilen, Vereš Blaž, Balažic David, Kreft Tilen, Vrbančič David, Horvat Martin, Lukač Luka, Brunec Blaž, Podgorelec Tadej, Šiftar Rok, Balažic Samo

Glavni sodnik: Kovačič Darjan 

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2019 ob 14:23 krog gost

      Uf močna liga še bolj pa klubi .Travnik liga

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2019 ob 8:18 xy gost

        Ta liga se igra bolj kot ne za rekreacijo da se fantje družijo in naredijo kaj dobrega zase, ne pa kot ti da sediš za računalnikom in brez veze komentiraš.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.10.2019 ob 21:52 Emma gost

      Vabim vas v zasebni seks klub - www.lady4.fun To je najboljši kraj za iskanje spolnega partnerja! Čakam vas tam :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.10.2019 ob 9:43 dokležovje fanclub gost

      Tekma odlična, vsekakor po prikazanem sodeč ekipi sodita v sam vrh lige. Upam, da Dokležovski fantje stisnejo moči in pridejo ligo višje, ki si jo vsekakor tudi zaslužijo. GO DOKLEŽOVJE.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.10.2019 ob 16:38 Sari gost

      Nk roma je naj jaca

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.