https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža in Maruško pred pokalno tekmo v Domžalah

23.10.2019  

Jutri, 24. oktobra, je na sporedu prva tekma četrtfinala Pokala Slovenije v kateri se bodo Muraši pomerili z Domžalami. Pri NŠ Mura so se pred tekmo pogovarjali z Antejem Šimundžo in Maticem Maruškom.

Muraši so pretekli konec tedna z remijem s Triglavom uspeli ohraniti pozitiven niz, kar je dobra popotnica tudi za naprej. Po besedah trenerja Črno-belih Anteja Šimundže so s tem uspeli pokazati pravi karakter, ko so se »kljub dvakratnemu zaostanku vrnili v igro in prišli do točke«.

»Vsak pozitiven niz je dobrodošel,« je povedal vezist Matic Maruško in dodal: »Vsaka tekma je pomembna in verjamem, da bomo nekoliko samozavestnejši šli v tekmo z Domžalami.«

Za Muro je to že tretja tekma z Domžalami v tej sezoni, dvakrat so se že pomerili tekmah Prve lige TS. Prva tekma v Domžalah se je končala z remijem brez doseženih zadetkov, na drugi tekmi v Fazaneriji pa so slavili Muraši z 3:0. Tokrat pa se bodo udarili za uvrstitev v polfinale pokalnega tekmovanja.

»Prvenstveno tekmovanje ali pa pokalno tekmovanje sta popolnoma različni tekmovanji. S preprostega razloga, ker v prvenstvu imaš toliko in toliko tekem, v Pokalu imamo sedaj dve tekmi, drugače si lahko hitro izven tekmovanja,« je ob prihajajoči tekmi povedal Šimundža in dopolnil: »Vemo, da so Domžale ekipa, katera si želi igrati, katera zna igrati, katera ima individualno kvaliteto in morali bomo biti zelo tekmovalni v obeh tekmah, če želimo napredovati.«

Pred tekmo s Triglavom so imeli Črno-beli težave s poškodbami in boleznimi. Stanje je sedaj precej boljše in kot je še povedal Šimundža so trenutno v kompletni postavi. Kaj sta še povedala Šimundža in Maruško si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Tekma v Domžalah bo jutri, 24. oktobra, ob 17. uri. V živo jo boste lahko spremljali tudi na našem portalu. Povratna tekma na Fazaneriji pa bo 30. oktobra.

* Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2019 ob 14:09 ALADAR gost

      AJMO MURA IDEMOOO

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.10.2019 ob 15:57 FD gost

      Aladar odjebi!

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.10.2019 ob 17:02 Df bacilska golazen hejterska driska od seronje gost

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.10.2019 ob 19:17 gost

      NOGOMETNI MANAGEMENT D.O.O. S SEDEŽEM V CVETKOVI UL. V NJEM PA FUNKCIONARA MURE IN RUS. ONI POSLUJEJO Z NŠ MURO. MENI JE NEJ JASNO, ČE JE VSE TU PO ČRKI ZAKONA.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.10.2019 ob 20:46 DF gost

      Muraši imate že polne plenice. Jutri vas Domžale šolaju KO MALU DJECU. Napovedujem hud poraz. Vsaj 3:0. In nato izpad iz pokala. Naša vrla Nafta pa medtem prehiteva po desni. Naskok na vrh.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.10.2019 ob 22:36 DF gost

      Naša vrla Nafta ima DJECU, ki jo šolajo vsa okoliška DJECA od U8 do mladine. Naša DJECA izgubljajo tekme od Turnišča, Hotize, Lendavskih Gorica i tako dalje. Važno je da pralni stroj dobro pere madžarski denar in puni moje žepke, da ja lahko imam vikend v Lendavskih Goricah.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.10.2019 ob 4:27 Strijc Džouže gost

      Puni se tebi tvoja plenica retarderanec eden., golazen ena. Smrdljivi čevapčič iz knjižnice spizdi že enok. Vsi te znamo pičketina si bil pa pičkica boš....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.10.2019 ob 4:47 gost

      Pomurci .........NŠ MURA .......treba je imeti malce več sreče in premagati NK Domžale ,če že nimate znanja.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.10.2019 ob 13:43 Nakladač gost

      Večni nakladač,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.