https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo direktorja mestne uprave, laboranta in poklicnega gasilca

30.10.2019 ob 6:00  

Tudi tokrat smo za vas pobrskali po spletnih straneh Zavoda RS za zaposlovanje ter izpostavili nekaj prostih delovnih mest, na katere se lahko prijavite.

Center za socialno delo Pomurje išče strokovnega sodelavca za področje eno ali več. Za prosto delovno mesto za določen čas je potrebna visokošolska izobrazba 2.stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja), smer Socialno delo in svetovanje. Poleg 5 let delovnih izkušenj je potrebno imeti opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka ter opravljen strokovni izpit s področja socialnega varstva. Pričakujejo tekoče znanje slovenskega jezika, osnovna računalniška znanja in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 4. 11. 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče diplomirano medicinsko sestro v urgentni dejavnosti. Za zaposlitev za nedoločen čas zahtevajo visokošolsko 1.stopnje ali visokošolska strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer Zdravstvena nega in oskrba. Od kandidata pričakujejo 1 leto delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika, osnovna računalniška znanja ter veljavno licenco za samostojno opravljanje dela v zdravstveni dejavnosti. Prijava je mogoča do 6. 11. 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.

Murexin, gradbeni materiali, d.o.o. iz Puconcev išče laboranta. Za zaposlitev za določen čas (6 mesecev) je potrebna visokošolska izobrazba 1.stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja), smer Kemijska tehnologija in procesno inženirstvo. Od kandidata pričakujejo 1 leto delovnih izkušenj, razumevanje dela v laboratoriju in poznavanje materialov in kemijskih procesov, pričakujejo tudi osnovna računalniška znanja in vozniški izpit B kategorije. Prijavo je mogoče poslati po e-pošti do 7.11.2019.

NAFTA - VAROVANJE IN POŽARNA VARNOST, zaščita in reševanje, d.o.o. iz Lendave išče kandidata za poklicnega gasilca. Za zaposlitev za določen čas (3 mesece) pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo ter vozniški izpit B kategorije, zaželjena pa je tudi C kategorija. Prijava je mogoča do 5. 11. 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

Mestna občina Murska Sobota išče direktorja mestne uprave. Od kandidata pričakujejo visokošolska izobrazbo 2.stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo), 7 let delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije ter tudi opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, funkcionalna znanja upravnega vodenja in upravljanja kadrovskih virov, državljanstvo RS ter znanje uradnega jezika. Oseba ne sme biti pravnomočno obsojena zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne sme biti obsojena na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot 6 mesecev, zoper osebo pa ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Celotno besedilo javnega natečaja je objavljeno na spletni strani Mestne občine Murska Sobota www.murska-sobota.si kandidat vloži prijavo v pisni obliki po pošti ali e-pošti do 7.11.2019.

FURS, Finančni urad Murska Sobota je objavil 2 prosti delovni mesti finančnega kontrolorja svetovalca v oddelku za nepremičnine in drugo obdavčitev. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 1.stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo. Za delovni mesti za nedoločen čas pričakujejo od kandidatov 2 leti delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika, dodatne informacije pa lahko preberete na povezavi https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/. Prijavo je mogoče oddati po pošti ali e-pošti do 2.11.2019.

JAGROS trgovina, proizvodnja in storitve, d.o.o. v Ljutomeru išče prodajalca. Za 2 prosti delovni mesti za določen čas (3 mesece) pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 3. 11. 2019, vlogo pa lahko kandidati oddajo po pošti ali e-pošti.

Grawe zavarovalnica d.d. išče pomožne zavarovalne zastopnike za delo v njihovih poslovalnicah v Murski Soboti, Ljutomeru in Lendavi. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo. Za zaposlitev za določen čas 12 mesecev pričakujejo tudi osnovna računalniška znanja ter vozniški izpit B kategorije. Prijaviti se je mogoče po e-pošti, za Ljutomer in Lendavo do 9.11.2019, za Mursko Soboto pa do 13.11.2019.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta lahko pogledate tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.10.2019 ob 19:17 Lendavski nadvojvoda gost

      Bolnici Rakičan priporočam,namesto prevzvišene kakše dipl.sestre ,zaposlite prijetno,sposobno sestro.Doktorji,te babe, dipl.sestre ,vas bodo nadomestile,dajte jim nož v roke,eh ,skalpel,več vejo od vas,no ,v to so prepričane.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.