https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Poraz odbojkarjev Panvite v domači dvorani

Murska Sobota, 21.11.2019  

V sredo, 20. novembra, so odbojkarji Panvite Pomgrad v Športni dvorani OŠ I odigrali prvo četrtfinalno srečanje pokala, v katerem so se pomerili s Triglavom. Kljub boljšemu začetku domačih odbojkarjev, ki so dobili uvodni niz, so v Murski Soboti slavili Gorenjci, ki so v nadaljevanju pokazali boljšo in odločnejšo igro in slavili s končnih 1 : 3 v nizih.

Panvita Pomgrad - Hiša na kolesih Triglav 1 : 3
(25 : 16, 18 : 25, 16 : 25, 24 : 26)

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.11.2019 ob 17:09 crash gost

      Pomurska odbojka tone vse globlje in globlje...

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.11.2019 ob 19:36 Duško gost

      Nede pohanih sendvičov z BAKOVEC!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.11.2019 ob 19:38 Duško gost

      Samo PAPJIKA PA MALO CISTO MALO PAJADAJSA😋

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.11.2019 ob 8:02 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      DUŠKO - bolj primitivnega osebka kot si ti še nisem srečal oziroma slišal o njem. Delati se norca iz človeka, ki pač ima govorno napako, je NESRAMNO. Vsi vemo o kom govoriš. Raje ne piši nič, kot da žališ ljudi. KER TO JE ZA MENE ŽALJIVI GOVOR. In take bi moral admin blokirati. Ne pa ko se napiše kaj proti NŠ MURA. Pa čeprav je vse res.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.